Ringvägen 83A, Ö.G.

Välplanerad och mycket fin tvåa i charmigt gårdshus med fina 30-tals detaljer på attraktiv adress!

Kommande försäljning Stockholm kommun

Med ett lugnt läge mitt på Södermalm, bara en kort promenad till Skanstull och Medborgarplatsen, finner ni denna perfekt planerade tvåa med charmiga 30-tals detaljer i vackert gårdshus. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, ett kaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden ger härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som vackert trägolv, speglad dörr och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Bostaden ligger i ett lugnt och tyst läge mot föreningens lummiga innergård. Exemplarisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret

Med ett lugnt läge mitt på Södermalm, bara en kort promenad till Skanstull och Medborgarplatsen, finner ni denna perfekt planerade tvåa med charmiga 30-tals detaljer i vackert gårdshus. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, ett kaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden ger härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som vackert trägolv, speglad dörr och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Bostaden ligger i ett lugnt och tyst läge mot föreningens lummiga innergård. Exemplarisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som garageplatser, innergårdar, två tvättstugor (med totalt 6 vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin, två tumlare, tre torkskåp), barnvagnsförråd, cykelförråd, gästrum samt en stor och trivsam föreningslokal som man kan hyra gratis för sociala tillställningar.

Här bor du lugnt och trivsamt i en oas av grönska mitt i innerstan, med ett stenkast från bad och härliga promenadstråk längs med Årstaviken. En kort promenad från bostaden leder dig till badbryggor, båtliv och grönskande Tantolunden med sina idylliska små kolonilotter. I närområdet finner ni ett stort utbud av restauranger, caféer, systembolag och matvarubutiker. För den sportintresserade finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus som utomhusbad, gym samt badminton och träningsmöjligheter finns bland annat på Sats vid Södra Station. Med en kort promenad når du även populära Mariatorget, Skrapan, Götgatans och Skanstulls rikliga utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv.

Området har goda kommunikationer med både buss, tunnelbana (Skanstull) och pendeltåg från Södra station. Buss 4 stannar och avgår i närheten av fastigheten och når Gullmarsplan och Radiohuset. Buss 3 avgår från Södersjukhuset till Karolinska.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 45 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 339 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Mätbevis
Stadgar
Årsredovisning 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här