Rådjursstigen 2

Ljus och rymlig 2:a med balkong i fritt läge

Kommande försäljning Hjorthagen Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med balkong i fritt och lummigt läge. Här finner ni en väldisponerad bostad med potential för den händige att sätta sin prägel och skapa sitt drömboende.

Lägenheten har en rymlig möblerbar hall med gott om förvaring i platsbyggd garderob. Från hallen når du bostadens badrum som är utrustat med dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Rymligt vardagsrum med stora fönster med fint ljusinflöde. Här finns plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd trivselmöblering. Lägenheten har ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med balkong i fritt och lummigt läge. Här finner ni en väldisponerad bostad med potential för den händige att sätta sin prägel och skapa sitt drömboende.

Lägenheten har en rymlig möblerbar hall med gott om förvaring i platsbyggd garderob. Från hallen når du bostadens badrum som är utrustat med dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Rymligt vardagsrum med stora fönster med fint ljusinflöde. Här finns plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd trivselmöblering. Lägenheten har ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är inrett med rostfri diskmaskin (2021), spis, fläkt samt rostfri kyl & frys (2022). Härifrån når du även den härliga balkongen. Sovrummet har god plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Till lägenheten disponeras ett förråd.

Runt hörnet ligger Hjorthagens Tennisklubb och lummiga Lill-Jansskogen för sköna promenader och joggingturer. För andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Förskola och skola finns i området. Mataffär finns på Artemisgatan, liksom Hjorthagens kvarterskrog, Sushi och kebabrestaurang. En kort promenad bort finner ni Norra Djurgårdsstaden med fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken och stort utbud av mataffärer, systembolag, gym, restauranger och fik. Goda kommunikationer med både buss 55, buss 6 och 75 samt T-bana Ropsten i direkt närhet till bostaden. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 610 kr
Mäklare Norra Djurgårdsstaden

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här