Södervägen 63

Till salu Högmora Huddinge kommun

Nu har ni chansen att förvärva detta mycket trevliga brf-parhus i två plan, 6 rok om 133 kvm i lugna Högmora. Ett modernt parhus i absolut toppskick med stilrena färg- och materialval, stora fönsterpartier och härlig utemiljö med stor altan. Här njuter ni av ett boende med hög standard i ett naturnära och barnvänligt område. Välkomna till Södervägen 63!

Trevlig hall med tålig klinkers och gott om plats att hänga av sig på hatthylla och ytterligare förvaring i garderober och förråd under trappan. I direkt anslutning till hallen ligger ett mycket fint helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. På samma plan finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Stilrent kök i mycket smakfulla färgtoner med induktionshäll, inbyggnadsugn och -micro

Nu har ni chansen att förvärva detta mycket trevliga brf-parhus i två plan, 6 rok om 133 kvm i lugna Högmora. Ett modernt parhus i absolut toppskick med stilrena färg- och materialval, stora fönsterpartier och härlig utemiljö med stor altan. Här njuter ni av ett boende med hög standard i ett naturnära och barnvänligt område. Välkomna till Södervägen 63!

Trevlig hall med tålig klinkers och gott om plats att hänga av sig på hatthylla och ytterligare förvaring i garderober och förråd under trappan. I direkt anslutning till hallen ligger ett mycket fint helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. På samma plan finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Stilrent kök i mycket smakfulla färgtoner med induktionshäll, inbyggnadsugn och -micro. Kyl, frys och diskmaskin är lyxigt helintegrerat i inredningen och här finns gott om arbetsyta och förvaring bakom släta skåpluckor. Härligt öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. En fantastisk sällskapsyta med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av extra rymd. Härifrån nås även den trevliga utemiljön med mjuk lekvänlig gräsmatta och stor soldränkt altan med pergola som rymmer både mat- och loungegrupp. Här finns gott om plats att njuta av sommarens lata dagar tillsammans med vänner och familj. Alltsammans är inramat av en insynskyddande häck av tuja. Tomten har försetts med staket mot parkeringen.

Övre plan följer samma smakfulla estetik med ännu ett trevligt allrum med generösa fönsterpartier och härlig takhöjd. På denna våning finns fyra rofyllda sovrum av mycket god storlek. Samtliga har plats för skrivbord och förvaringsmöbler eller lekytor. Master bedroom har inbyggda garderober och fransk balkong. På övervåningen finns även ett mycket tilltalande badrum med badkar, wc och kommod. Detta är för er som ställer höga krav både vad gäller läge och omgivningar. Detta är ett lugnt barnvänligt område med fantastisk natur runt hörnet och mängder av lekkamrater i grannhusen. Här är det bara att flytta in och sätta igång och njuta.

Varmt välkomna på visning!

I natursköna Högmora, mellan sjöarna Magelungen och Trehörningen, förenas lantidyll med modern villastad. Här är ni omgivna av fågelkvitter, vackra skogspartier, rika svampskogar och flertalet promenadstråk i ett unikt ungt bostadsområde. Ett perfekt område för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. I närområdet finns hänförande natur runt sjöarna Trehörningen och Magelungen med tillhörande Ågesta friluftsområde som har utmärkta motions- och elljusspår, utegym, golfbana, ridklubb, badplatser och vackra naturstråk. En kort promenad från fastigheten ligger Högmora förskola och i Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp till åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Utmärkta kommunikationer med busslinje 742 som går via Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig mot såväl Stockholm C som Södertälje. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 133 kvm
Antal rum 6 rum
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
EkonomiskPlan
Årsredovisning 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här