Gröna Gatan 31D

Välkommen att bosätta dig i denna topprenoverade lägenhet en trappa upp!

Till salu Sala backe Uppsala kommun

För många som växer upp i Uppsala är Salabacke ett eftertraktat område som alla gillar. Nu har ni chansen att förvärva detta hemtrevliga och stilrena boende som med sina generösa ytor ger plats för en mycket bekväm vardag.

Här välkomnas vi in i den stora hallen som erbjuder gott om förvaring i sin platsbyggda garderob från golv till tak. Här finns utrymmet att stuva undan allt det där som man inte vill ha liggandes framme. Vi finner ett boende med två ljusa och praktiska sovrum där ena sovrummet erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt renoverat och har en stilren och clean yta med de integrerade vitvarorna. Här kan man samlas och avnjuta både något gott att äta och dricka för att sedan mingla in till vardagsrummet för en trevlig kväll. Här finner vi även ett stilrent och luftigt badrum och renoverat år 2021

För många som växer upp i Uppsala är Salabacke ett eftertraktat område som alla gillar. Nu har ni chansen att förvärva detta hemtrevliga och stilrena boende som med sina generösa ytor ger plats för en mycket bekväm vardag.

Här välkomnas vi in i den stora hallen som erbjuder gott om förvaring i sin platsbyggda garderob från golv till tak. Här finns utrymmet att stuva undan allt det där som man inte vill ha liggandes framme. Vi finner ett boende med två ljusa och praktiska sovrum där ena sovrummet erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt renoverat och har en stilren och clean yta med de integrerade vitvarorna. Här kan man samlas och avnjuta både något gott att äta och dricka för att sedan mingla in till vardagsrummet för en trevlig kväll. Här finner vi även ett stilrent och luftigt badrum och renoverat år 2021. För er som gillar att mysa ute på balkongen så kan man njuta av denna plats nästan hela året runt då den är inglasad och även utrustad med infravärme. Så ta nu chansen att flytta till detta fantastiska boende på Gröna gatan 31D.

Här kommer ni bosätta er i stabil förening med många bekvämligheter som erbjuds till dess medlemmar. Ni finner t.ex. bastu och relax i källaren av hus 31 tillsammans med en av föreningens fem tvättstugor. Vidare finner ni cykel- och barnvagnsförråd samt hobbyrum!

Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan man njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där man kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort.

Lägenheten måste upplevas på plats!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 495 000 kr 33 267 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 303 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här