Sankt Paulsgatan 18, 5 tr

Välplanerad och mycket fin etta med öppen spis på populär adress invid Mariatorget!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta med öppen spis högt upp i huset på populär adress. Bostaden är väldisponerad med ett ljust rum med öppen spis, ett välutrustat kök, ett kaklat badrum samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare dess höga läge i fastigheten som i kombination med den generösa takhöjden om ca 2,70 m vilket ger en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare. Sammanfattningsvis är detta en mycket väldisponerad och fin etta som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet. Välskött och nästan skuldfri förening med låga avgifter och som dessutom äger sin mark. Möjlighet till att hyra garageplats i fastigheten finns via Finska föreningen

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta med öppen spis högt upp i huset på populär adress. Bostaden är väldisponerad med ett ljust rum med öppen spis, ett välutrustat kök, ett kaklat badrum samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare dess höga läge i fastigheten som i kombination med den generösa takhöjden om ca 2,70 m vilket ger en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare. Sammanfattningsvis är detta en mycket väldisponerad och fin etta som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet. Välskött och nästan skuldfri förening med låga avgifter och som dessutom äger sin mark. Möjlighet till att hyra garageplats i fastigheten finns via Finska föreningen.

Bostaden ligger i ett K-märkt hus anno 1930, beläget bland pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen i de trendiga klädbutikerna - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara ett stenkast bort. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

Goda kommunikationer strax utanför porten i form av såväl bussar som tunnelbana (Mariatorget och Slussen) samt pendeltåg då Södra station ligger nära. Promenadavstånd är det även till Tantolunden med sina stora grönområden och tillgång till badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 185 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar 2017
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här