Hammarvägen 43

Varmt välkommen!

Kommande försäljning Jakobsberg Järfälla kommun

Välkommen till denna rymliga 1:a på en mycket populär adress. Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Lägenheten har genomgående fina golv och målade väggar samt ett snyggt kök. Köket har flertalet skåp och har god förvaring av kökstillbehör. Från köket/ vardagsrummet finns utgång till den trevliga inglasade balkongen i solsäkert läge! . Vardagsrummet erbjuder härliga ytor som med enkelhet inrymmer både en större soffgrupp eller annat möblemang för den som önskar. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till den luftiga och ljusa känslan

Välkommen till denna rymliga 1:a på en mycket populär adress. Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Lägenheten har genomgående fina golv och målade väggar samt ett snyggt kök. Köket har flertalet skåp och har god förvaring av kökstillbehör. Från köket/ vardagsrummet finns utgång till den trevliga inglasade balkongen i solsäkert läge! . Vardagsrummet erbjuder härliga ytor som med enkelhet inrymmer både en större soffgrupp eller annat möblemang för den som önskar. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till den luftiga och ljusa känslan. Helkaklat badrum med dusch.

Här bor ni i populära Brf Nybergstrean med ett lugnt läge men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 min. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till IKEA och Barkarby handelsplats med all dess utbud!

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 35,3 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 251 kr
Mäklare Järfälla

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

ED Hammarvägen 43
Energideklaration 2021
Stadgar brf Nybergstrean 2017 med regdatum
Årsmötesprotokoll 2022-09-28 och årsredovisning för 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här