Ekholmsvägen 305

Stor balkong mot naturen - Exklusivt kök från 2020

Kommande försäljning Skärholmen Stockholm kommun

Varmt välkommen till denna exklusiva gavellägenhet. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Exklusivt kök från 2020 med diskmaskin, häll, kombinerad ugn och micro, kyl och frys. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober i hallen. Stor balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Extra stort sovrum med plats för dubbelsäng och plats för garderobsvägg

Varmt välkommen till denna exklusiva gavellägenhet. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Exklusivt kök från 2020 med diskmaskin, häll, kombinerad ugn och micro, kyl och frys. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober i hallen. Stor balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Extra stort sovrum med plats för dubbelsäng och plats för garderobsvägg. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch. Stor matplats som rymmer upp till 6 personer. (Tvättmaskin ingår inte i köpet)

Brf Sjöblick 2 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen gör ett positivt resultat i kassaflöde. Föreningens kassaflöde var 2020 ett överskott på 1,1 miljon kronor. Med oförändrade avgifter har föreningen för 2021 budgeterat med ett kassaflöde på knappt 1,2 miljoner kronor. Föreningen består av 73 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, källarförråd som går att hyra, tvättstuga som har fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp, barnvagnsförråd/Cykelförråd, garage och P-platser. Föreningen äger fastigheten Kråkholmen 2.

Endast 640 meter från bostaden så finns Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 8 minuter. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 395 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här