Åkerstigen 2A

På denna fastighet får man en stor tomt med gräsmatta och insynsskydd!

BESIKTIGAD

Till salu Stuvsta/Segersminne Huddinge kommun

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva denna fina och mycket välplanerade villa med generösa sällskapsytor både ute och inne i familjevänliga Stuvsta. Här bor ni i ett lugnt villaområde med barnvänlig trädgårdstomt, närhet till skola, förskola och goda kommunikationer. Välkomna till Åkerstigen 2!

Mycket fin villa om hela 177 kvm inbäddad i härlig grönska och med plats för familjens bilar på uppfart och i garage (ca 28 kvm) . Redan i hallen slås vi av fastighetens härliga atmosfär. Här fullkomligt flödar ljuset in från fönster i flera väderstreck. Stilrent kök i vitt med stor köksö som har sittplatser och induktionshäll. Infällda spotlights, inbyggnadsugn och micro, upphöjd diskmaskin för lättare i och urlastning, full-size kyl och frys i rostfritt utförande och matplats i vackert burspråk omgivet av grönska

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva denna fina och mycket välplanerade villa med generösa sällskapsytor både ute och inne i familjevänliga Stuvsta. Här bor ni i ett lugnt villaområde med barnvänlig trädgårdstomt, närhet till skola, förskola och goda kommunikationer. Välkomna till Åkerstigen 2!

Mycket fin villa om hela 177 kvm inbäddad i härlig grönska och med plats för familjens bilar på uppfart och i garage (ca 28 kvm) . Redan i hallen slås vi av fastighetens härliga atmosfär. Här fullkomligt flödar ljuset in från fönster i flera väderstreck. Stilrent kök i vitt med stor köksö som har sittplatser och induktionshäll. Infällda spotlights, inbyggnadsugn och micro, upphöjd diskmaskin för lättare i och urlastning, full-size kyl och frys i rostfritt utförande och matplats i vackert burspråk omgivet av grönska. Lättmöblerad vardagsrumsdel med gott om plats för större soffgrupp och som kronan på verket - en kamin. En otrolig sällskapsyta som inbjuder till att samla vänner och familj. Härifrån når ni även fastighetens trevliga utemiljö med väl tilltagen altan, mjuk lekvänlig gräsmatta, lekstuga och insynsskyddande häck av tuja. På entréplan finns även ett rofyllt sovrum, stor tvättstuga med groventré, tvättmaskin, torktumlare och ett helkaklat badrum i vitt med grå klinkers med lyxig takdusch.

En trappa upp möts vi av ännu ett rymligt allrum med härligt ljusinsläpp från flera fönster och takfönster. En mycket trevlig sällskapsyta med utgång till stor möblerbar balkong med högt och fritt läge. Övre plan har två härligt ljusa sovrum, båda med gott om plats för skrivbord, förvaringsmöbler och lekytor. Det större sovrummet har en walk-in closet. På samma plan finns även ett lyxigt helkaklat badrum i svart och vitt med spabad och dusch, kommod och wc. Här är lätt att leva.


Varmt välkomna på visning!


Området är ett mycket lugnt och barnvänligt område med korta avstånd till förskolor, skola och fin natur och på bekvämt avstånd ligger Stora Coop. Alldeles intill fastigheten ligger fina Stuvsta IP med Stuvstahallen och fotbollsplan. Från området går ett flertal bussar som ansluter till pendeltåg eller tunnelbana och på ca 15 minuters promenadavstånd ligger mysiga Stuvsta med livsmedelsbutiker, stormarknad, förskolor och skolor. Från Stuvsta station tar pendeltåget er till Stockholm C på knappt 15 minuter. Shopping och nöjen hittar ni i Huddinge C och Kungens kurva. Vackra Huddinge kommun har även ett stort antal frilufts- och fritidsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 9 495 000 kr 53 644 kr/kvm
Boarea 177 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 28 kvm
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Åkerstigen_2A, HUDDINGE
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här