Kyrkbacken 7

Väldisponerad och renoverad 2:a med inglasad balkong. Elen ingår i avgiften!

Kommande försäljning Hagalund Solna kommun

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade 2:a belägen i ett trivsamt område med kort gångavstånd till Solna C och Arenastaden med ett brett utbud av affärer, restauranger samt service. Lägenheten erbjuder stora och sociala ytor med genomgående parkettgolv, generöst ljusinsläpp från två väderstreck samt renoverade ytskikt. Vardagsrummet är luftigt och inrymmer rejäl soffgrupp och övrig möblering. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen med trevligt solläge under eftermiddagen och kvällen. Köket är renoverat med gott om arbetsytor och utrustat med kyl & frys, spotlights, diskmaskin, ugn och spis. Plats för matbord för 4-6 personer invid fönstret. Sovrummet är rofyllt och neutralt inrett

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade 2:a belägen i ett trivsamt område med kort gångavstånd till Solna C och Arenastaden med ett brett utbud av affärer, restauranger samt service. Lägenheten erbjuder stora och sociala ytor med genomgående parkettgolv, generöst ljusinsläpp från två väderstreck samt renoverade ytskikt. Vardagsrummet är luftigt och inrymmer rejäl soffgrupp och övrig möblering. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen med trevligt solläge under eftermiddagen och kvällen. Köket är renoverat med gott om arbetsytor och utrustat med kyl & frys, spotlights, diskmaskin, ugn och spis. Plats för matbord för 4-6 personer invid fönstret. Sovrummet är rofyllt och neutralt inrett. Här ges plats för dubbelsäng och annan trivselmöblering. Bostaden har installerad säkerhetsdörr, en hall som är möblerbar med gott om förvaring i form av garderober. Badrummet är renoverat och utrustat med WC, dusch, jacuzzi, handfat, spegelskåp och tvättmaskin samt fönster med naturligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett källarförråd. El ingår i avgiften!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns vårdcentral, skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation i närheten av bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön naturreservat.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 64 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 795 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Kyrkbacken 25,27,29
Arsredovisning Brf Kyrkbacken i Solna 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här