Vinnarcirkeln 25, HÖGST UPP

Modern och yteffektiv 2:a högst upp i huset - öppen planlösning - solig balkong med fri utsikt!

Till salu Täby Park Täby kommun

ACCEPTERAT PRIS - RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Toppläge, i lugnt läge vid ett kommande torg och nära Täby C! Nu finns chansen att förvärva denna smart planerade 2:a med öppen planlösning och stor balkong i högt och fritt läge utan insyn. Byggår 2022/23. Här bor man på våning 5, högst upp i huset, med utsikt mot grönska och Täby C längre bort i fonden. Bostaden är belägen på första parkett, vid grönområde och ett kommande torg, ett av de bästa lägena i Täby Park. Lägenheten präglas av en suverän planering som upplevs luftig och där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger bra med yta både för matplats och soffa. Separat sovrum med angränsande stor klädkammare. Klädkammaren som är inredd erbjuder gott om plats till förvaring men kan också användas som arbetsplats

ACCEPTERAT PRIS - RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Toppläge, i lugnt läge vid ett kommande torg och nära Täby C! Nu finns chansen att förvärva denna smart planerade 2:a med öppen planlösning och stor balkong i högt och fritt läge utan insyn. Byggår 2022/23. Här bor man på våning 5, högst upp i huset, med utsikt mot grönska och Täby C längre bort i fonden. Bostaden är belägen på första parkett, vid grönområde och ett kommande torg, ett av de bästa lägena i Täby Park. Lägenheten präglas av en suverän planering som upplevs luftig och där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger bra med yta både för matplats och soffa. Separat sovrum med angränsande stor klädkammare. Klädkammaren som är inredd erbjuder gott om plats till förvaring men kan också användas som arbetsplats. Plats för skrivbordhörna finns även i sovrummet. Väggarna är ljust gråblå i köksdel och vardagsrum. I hall, sovrum och klädkammare är väggarna vita. I hela lägenheten utom badrummet återfinns parkett. Lägenhetens balkong nås från sovrummet med en balkongdörr i helglas. Den är belägen i soligt sydvästläge. Utsikten vetter mot grönområden utan insyn. Välkomnande hall med garderob och kapphylla. Fint parkettgolv och vita väggar.

Stilfullt och modernt kök (Marbodal) i vinkel. Snygg inredning med grå-svarta släta skåpsluckor och bänkskiva i grå konstbetong. Full maskinell utrustning såsom ugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt och micro. Vitvaror från Bosch Siemens samt köksfläkt från Franke. Skanska har garantitid på 5 år vilket även omfattar den maskinella utrustningen. Parkett pryder golvet och ljusa blågråa väggar skapar en neutral bas att inreda efter. Helkaklat badrum med diskret mönstrat klinkergolv, ljusgråkaklade väggar och spotlights i tak. Bra i storleken och erbjuder duschhörna med duschvägg i glas, handfat med kommod, spegelskåp, wc samt kombimaskin med badrumsskåp ovan. Generös förvaring i garderob i hall samt klädkammare. Sammantaget är detta en optimalt planerad 2.a - bara att flytta in!

Förråd i källaren, ca 1,5 m * 1,5 m. Tillträde flexibelt.

Fördelarna att bo här är många, här nedan är några av de:
- nyttjande efter bokning av takterrasser ingår (max 15 personer i sällskapet)
- bilpool och lådcykelpool
- möjlighet till odlingslott på innergården
- Täbys bästa restaurang om hörnet, Taverna Una
- gym inom kort i huset

Kvarteret Scilla ligger mellan tre parker och ett fördelaktigt och mysigt torgläge. Huset är dessutom ett netto-nollenergihus vilket innebär föreningen har ett stort fokus på hållbarhet och hårda krav har ställts på energiförbrukningen. Huset kommer att generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Därför har fastigheten bland annat solceller på taken, effektiva fönster och bra isolering. Något som är bra både för miljön, brf och alla medlemmars ekonomi. huset är ett av de "grönaste" Skanska har byggt i Sverige.

Brf Scilla, som består av totalt åtta trapphus och är fördelad på 187 lägenheter med 1-5 rum. Föreningen äger marken. Mellan de två huskropparna finns en trivsam innergård. Medlemmarna har också tillgång till två gemensamma takterrasser, gemensam cykelverkstad med låneverktyg, laddplatser för el-cykla, cykelrum, barnvagnsrum, odlingsplatser och innergården med pergola. Restaurang Una öppnar även i föreningens restauranglokal.

Täby park är en ny stadsdel i Täby som binder ihop centrala Täby och gränsar till Viggbyholm, Norskogen, Täby C och Grindtorp. Här har man skapat en miljö med liv och rörelse, socialt och ekonomiskt hållbart. Här bor man med närhet till service, kollektivtrafik - både nära Roslagsbanan och bussar, parker och torg. Centralt i stadsdelen ligger stadsparken. De första som flyttade in i området skedde redan våren 2020 och sker nu löpande.

Nyproducerade fastigheter åtnjuter en 5-årig garanti dvs inga underhåll är planerade eller i behov.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 700 000 kr 65 854 kr/kvm
Boarea 41 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 560 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här