Råsundavägen 72

Sällsynt bra fyrarummare i gavelläge med balkong och full komfort!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare med ett attraktivt läge i Råsunda. Här bor man med cykelavstånd till Stockholms innerstad.

Bakom den hallonröda och välputsade fasaden har ni denna fantastiska fyrarummare ni har väntat på. Denna bostad uppfyller alla behov på önskelistan; inbjudande trapphus med hiss, väldisponerade kvadratmetrar i gavelläge med tre sovrum och utgång till balkong. Komplett utrustat kök och badrum med tvättpelare. Sällskapsytor med plats för rejält matbord med sex fasta platser och vardagsrum med gott om plats att umgås med familj och vänner. Bra förvaring i klädkammare. Skicket är genomgående fint där löpande renoveringar i bostaden har gjorts, med bland annat nya vitvaror

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare med ett attraktivt läge i Råsunda. Här bor man med cykelavstånd till Stockholms innerstad.

Bakom den hallonröda och välputsade fasaden har ni denna fantastiska fyrarummare ni har väntat på. Denna bostad uppfyller alla behov på önskelistan; inbjudande trapphus med hiss, väldisponerade kvadratmetrar i gavelläge med tre sovrum och utgång till balkong. Komplett utrustat kök och badrum med tvättpelare. Sällskapsytor med plats för rejält matbord med sex fasta platser och vardagsrum med gott om plats att umgås med familj och vänner. Bra förvaring i klädkammare. Skicket är genomgående fint där löpande renoveringar i bostaden har gjorts, med bland annat nya vitvaror. Här bjuds det dessutom på fiskbensparkett , bara för er att flytta in i detta trivsamma hem!

Bostaden ligger i lågt belånad förening med bra avgift där bredband upp till 1000 Mbit dessutom ingår i månadsavgiften. Föreningen har även parkeringsplatser/laddplatser att hyra.

NÄROMRÅDET
Råsunda karaktäriseras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta av allt. Runt knuten till bostaden ligger en närbutik som håller öppet till kl. 22 på kvällen. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark. Knappa fem minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett enormt shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för ett flertal evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett generöst utbud butiker och service, bland annat bibliotek, knappt femton minuters promenad från bostaden.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
I området finns många populära skolor, förskolor, lekplatser, minigolf, simhall och en massa annat för barnfamiljer.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger ca 2 minuters promenad från porten till stationshuset. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan (en station), Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station.Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden, med nedgång endast några meter från porten. Dessutom stannar buss 515 nästan precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

NATUR OCH FRITID
I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. I närheten av bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Gurvinder Singh, Notar Solna/Sundbyberg

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 91 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 838 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här