Fregattvägen 36, 2tr

Balkong i söderläge - Kök i vackert original - Fiskbensparkett - Lummig omgivning!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Uppe på trevlig höjd i fantastiska Gröndal finner ni denna fina lägenhet med trevlig planlösning samt fönster i två väderstreck med fina ytskikt och gediget originalkök. Bostaden kombinerar charmiga 50-talsdetaljer, ljusa och moderna färgval, ett fantastiskt ljusinsläpp och ett genomgående läge. Här erbjuds stort vardagsrum med fiskbensparkett som lämnar plats för bland annat soffa, tv-möbel och matbord. Vidare finns mysigt sovrum med rogivande färgpalett på vägg, placerat mot grönska utan insyn med plats för större säng. Köket i vitt med luckor i original har gott om förvaring och en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, köksfläkt, gasspis och el-ugn. God bänkyta för köksbestyr med vitt kakel ovan som stänkskydd. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa kulörer med dusch, handfat, spegelskåp, WC, golvvärme och handduksvärmare

Uppe på trevlig höjd i fantastiska Gröndal finner ni denna fina lägenhet med trevlig planlösning samt fönster i två väderstreck med fina ytskikt och gediget originalkök. Bostaden kombinerar charmiga 50-talsdetaljer, ljusa och moderna färgval, ett fantastiskt ljusinsläpp och ett genomgående läge. Här erbjuds stort vardagsrum med fiskbensparkett som lämnar plats för bland annat soffa, tv-möbel och matbord. Vidare finns mysigt sovrum med rogivande färgpalett på vägg, placerat mot grönska utan insyn med plats för större säng. Köket i vitt med luckor i original har gott om förvaring och en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, köksfläkt, gasspis och el-ugn. God bänkyta för köksbestyr med vitt kakel ovan som stänkskydd. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa kulörer med dusch, handfat, spegelskåp, WC, golvvärme och handduksvärmare. I hallen finns vackert stengolv, säkerhetsdörr och gott om förvaring tack vare två stora garderober med överskåp samt linneskåp längre in i hallen. För ytterligare förvaring finns även två stycken källarförråd varav ett matkällarförråd.

Här bor ni på lugn återvändsgata i en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med flertalet gemensamma utrymmen som nås från källargången så som tvättstuga, bastu med relaxavdelning, hobbyrum där man kan snickra, cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal. Föreningen består av 56 st lägenheter med adresserna Fregattvägen 34-54. Man har flertalet stora renoveringar i ryggen så som stambyte källare och kök 1995, stambyte badrum 2000, byte av el-stammar 2004, fasadrenovering 2013, indragning av fiber 2016 och fönsterrenovering 2019. I avgiften ingår basutbud för TV från ComHem och det finns fiber för Internet. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser för endast 400 kr/mån och det finns även boendeparkering på gatan. På baksidan av fastigheten invid grönskan är en grillplats belägen som kan användas av föreningens medlemmar. Längst upp på gatan finns trevliga klippor med utsikt över Mörtviken där man med fördel kan blicka ut över båtarna nedanför medan man avnjuter en picknick i gott sällskap eller solbadar dagtid.

Med omkringliggande klippor och dess grönskande omgivning ges känsla av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Här har man en extrem närhet till mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser så som klippbaden i centrum eller nedanför vid Mörtviken. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé med tillhörande event, Lundbergs konditori och sommarcaféet Café Cul-de-sac. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 på gångavstånd från lägenheten med hållplats Bryggvägen samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning" och på nära avstånd finns även kostnadsfria padelbanor att utnyttja. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 44,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 026 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här