Tant Bruns väg 3

Kommande försäljning Tumba - Uttran Botkyrka kommun

Nu finns chans att förvärva denna mycket fina familjevilla i trevliga Uttran. Detta är ett hem i absolut toppklass med fräscha ytskikt, fyra fina sovrum och härliga sällskapsytor. Allt detta i ett barnvänligt område med massor av lekkamrater för barnen i grannhusen, nära till förskola och skola, och naturen alldeles runt knuten.

Hall med klinkers och plats att hänga av sig i hatthylla och garderober. Här finns helkaklat badrum med badkar. Detta ljusa och rymliga boende har en attraktivt öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En fantastisk sällskapsyta med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och underbar rymd tack vare den höga takhöjden. Gott om plats att samla familj och vänner vid middagsbordet och i större soffgrupp

Nu finns chans att förvärva denna mycket fina familjevilla i trevliga Uttran. Detta är ett hem i absolut toppklass med fräscha ytskikt, fyra fina sovrum och härliga sällskapsytor. Allt detta i ett barnvänligt område med massor av lekkamrater för barnen i grannhusen, nära till förskola och skola, och naturen alldeles runt knuten.

Hall med klinkers och plats att hänga av sig i hatthylla och garderober. Här finns helkaklat badrum med badkar. Detta ljusa och rymliga boende har en attraktivt öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En fantastisk sällskapsyta med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och underbar rymd tack vare den höga takhöjden. Gott om plats att samla familj och vänner vid middagsbordet och i större soffgrupp. Stilrent modernt kök med vita släta skåpluckor, bänkskiva i Carrara marmor, stänkskydd i vitkakel. Inbyggnadsugn och -micro, induktionshäll, fläkt i rostfritt utförande integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande, gott om plats för förvaring och god arbetsyta. I anslutning till hallen ligger även en rymlig tvättstuga. Utanför lockar den lekvänliga gräsmattan inramad av staket och med tujahäck. Fastigheten har förråd på framsidan, samt parkering med plats för ytterligare fyra bilar på uppfarten.

Övre plan följer samma fräscha estetik med ännu ett allrum, helkaklat badrum med dusch, två klädkammare och tre mycket fina sovrum. Samtliga sovrum har gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Om det skulle behövas, skulle allrummet med enkla medel kunna konverteras till ytterligare ett sovrum. Lyxigt klädkammare med fönster som går att göra om till t.ex. kontor eller barnrum. Samt en mindre klädkammare/förråd. Allt som allt, ett underbart hem i ett lugnt och barnvänligt område - i absolut toppskick. Dessutom med allt som behövs för vardagen på nära håll. Här är lätt att leva.

Fastigheten är belägen i Uttran, ett lugnt bostadsområde med god grannsamverkan och barnvänliga omgivningar. Här bor ni nära förskolor, skolor, lekparker och med mycket goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje. År 2020 öppnade Jensen både skola, f-klass - åk 9 och förskola i området. Bostadsområdet angränsar till ett stort naturområde med flertalet sjöar och badplatser runt om. Närmast ligger Kvarnsjön som är promenadavstånd bort. Närmsta matbutik, Nära dej ligger på promenadavstånd och även Tumba C med pendeltåg och bussförbindelser samt köpcentrum ligger på bekvämt avstånd. Tumba C erbjuder större livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, klädbutiker, systembolag, bibliotek och apotek.

Tumba har en väl utbyggd barnomsorg med flera förskolor, skolor och gymnasieskolorna Botkyrka mediecenter samt Tumba gymnasium. Naturen runt om erbjuder allt från skid- och skridskoåkning när isen lagt sig på Utterkalven och på sommaren lockar badplatserna vid Möllebadet, Kvarnsjön och Brosjön samt flera fina skogsstigar och motionsspår. Dessutom har kommunen ett rikt utbud av fritids- och friluftsaktiviteter. Här finns is- och sporthall, golfklubb, ridklubb, badplatser, simhall, idrottsplats, fotbollsplaner och fritidsgårdar. Med pendeltåg når du Stockholm C på ca 25 min och Södertälje på ca 15 min. Med bil tar resan till Stockholm ca 25-30 minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 895 000 kr 46 441 kr/kvm
Boarea 170 kvm
Antal rum 6 rum
Tomt 614 kvm
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här