Torvsätravägen 5

Högst upp i huset våning 5 av 5 - Nyproduktion 2019 - Stor balkong i söderläge

Till salu Sätra Stockholm kommun

- Stor balkong i söder och fransk balkong
- Stilrent Vedumkök med full maskinpark
- Tvättmaskin, diskmaskin och micro
- Badrum med golvvärme
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Massor med förvaring i klädkammare
- Nära natur och promenadstråk
- Mindre än 50 meter till T-bana
- Endast 16 minuter till city

Varmt välkommen till denna Torvsätravägen 5 våning 5 högst upp i huset. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor balkong i söderläge som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler samt fransk balkong. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion, kommod med handfat och dusch

- Stor balkong i söder och fransk balkong
- Stilrent Vedumkök med full maskinpark
- Tvättmaskin, diskmaskin och micro
- Badrum med golvvärme
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Massor med förvaring i klädkammare
- Nära natur och promenadstråk
- Mindre än 50 meter till T-bana
- Endast 16 minuter till city

Varmt välkommen till denna Torvsätravägen 5 våning 5 högst upp i huset. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor balkong i söderläge som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler samt fransk balkong. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion, kommod med handfat och dusch. Stilfullt kök från Vedum med full maskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys från Electrolux och inbyggt mikrovågsugn. Stor matplats som rymmer upp till 6 personer.

Här får du ett behagligt boende med hissar, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage och uteparkering för medlemmarna. Föreningen har installerat 10st ladd stolpar för elbil i garaget och i februari installeras fler så att alla platser kommer inneha laddstolpe. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv-paket genom Telia samt Ip-telefoni.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 16 minuter. Kör du bil är du snabbt ute på E4:an och resan tar cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum och en underbar grönsaksmarknad etableras när våren närmar sig, hit promenerar du på 20 minuter eller hoppar av T-banan på stationen efter Sätra.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 250 000 kr 41 667 kr/kvm
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 733 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklartion Torvsätravägen 9-13
Årsredovisning 2022
Revisionsberättelse 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här