Kolonnvägen 10

Nu kan denna exklusiva etta bli din!

Kommande försäljning Haga Norra Solna kommun

**Kontakta mäklaren vid intresse!**

- Mot innergården!
- Många bekvämligheter så som gym m.m!
- Bo granne med Hagaparken!
- Bra kommunikationer!
- Expansivt område!
- Närhet till det mesta!
- Fina materialval!

Snart ges det möjlighet att förvärva denna smakfulla nyproducerade bostad. Denna moderna och stilsäkra lägenhet med ett bra läge i huset har allt man kan önska sig. Bostaden präglas av exklusiva materialval, stilrent & hållbart kök från Puustelli och ett trendigt badrum utrustat med kombimaskin. Lägenhetens väggar är målade i varm grå/beige kulör tillsammans med genomgående ljus mattlackad askparkett. Samtliga kvadratmetrar i lägenheten är välutnyttjade. Ni välkomnas av en rymlig hall med gott om plats för säsongens alla kläder i rymliga skjutgarderober. Vidare till köket intill finns all maskinell utrustning man kan tänkas behöva

**Kontakta mäklaren vid intresse!**

- Mot innergården!
- Många bekvämligheter så som gym m.m!
- Bo granne med Hagaparken!
- Bra kommunikationer!
- Expansivt område!
- Närhet till det mesta!
- Fina materialval!

Snart ges det möjlighet att förvärva denna smakfulla nyproducerade bostad. Denna moderna och stilsäkra lägenhet med ett bra läge i huset har allt man kan önska sig. Bostaden präglas av exklusiva materialval, stilrent & hållbart kök från Puustelli och ett trendigt badrum utrustat med kombimaskin. Lägenhetens väggar är målade i varm grå/beige kulör tillsammans med genomgående ljus mattlackad askparkett. Samtliga kvadratmetrar i lägenheten är välutnyttjade. Ni välkomnas av en rymlig hall med gott om plats för säsongens alla kläder i rymliga skjutgarderober. Vidare till köket intill finns all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Vardagsrummet öppnar upp för en rad olika möbleringsalternativ efter önskemål. Detta är den perfekta bostaden för er med högt ställda krav! Missa inte denna!

Som boende i föreningen har du fri tillgång till föreningens egna takterrass som är en fredad zon för avkoppling. På terrassen hittar du gasolgrill, grönska och mysiga sittgrupper. Bostäderna har byggts med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv där du som boende har tillgång till gemensamma ytor som gym, relaxavdelning, hobbyrum och även co-working space för dig som driver eget eller vill kunna jobba hemifrån i en kreativ miljö.

Här växer en ny spännande stadsdel fram i Solna! Haga Norra kommer bli ett rörligt område med en trevlig stadskänsla. Här har man nära till allt! Inom korta avstånd nås Hagaparken, goda kommunikationer, Mall of Scandinavia och Råsundavägen med ett brett utbud av restauranger & kaféer. Visioner finns om mysiga matgränder, uteserveringar och ett torg.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 4 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 24 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 244 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk plan
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här