Ursviksvägen 4

Fin 2.5:a med generös takhöjd i vacker fastighet anno 1929! Belägen i centrala Sundbyberg!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Accepterat pris! Kontakta mäklare för bokning av visning.

Välkommen till denna fina lägenhet med generös takhöjd, som du finner i en fastighet från tidigt 1900-tal. Planlösningen är optimal med stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. De stora fönsterpartierna med spröjs släpper in ett härligt ljusflöde som ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Lägenheten erbjuder ett stilrent och arbetsvänligt kök med gott om maskinell utrustning. Badrummet är modernt och helkaklat med dusch samt förberett för tvättmaskin. Trivsamt sovrum med gott om plats för bred säng och garderober. I anslutning till det stora sovrummet finns ett mindre rum som passar sig ypperligt som kontor, walk in closet – eller varför inte som ett extra sovrum

Accepterat pris! Kontakta mäklare för bokning av visning.

Välkommen till denna fina lägenhet med generös takhöjd, som du finner i en fastighet från tidigt 1900-tal. Planlösningen är optimal med stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. De stora fönsterpartierna med spröjs släpper in ett härligt ljusflöde som ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Lägenheten erbjuder ett stilrent och arbetsvänligt kök med gott om maskinell utrustning. Badrummet är modernt och helkaklat med dusch samt förberett för tvättmaskin. Trivsamt sovrum med gott om plats för bred säng och garderober. I anslutning till det stora sovrummet finns ett mindre rum som passar sig ypperligt som kontor, walk in closet – eller varför inte som ett extra sovrum. Här får du äntligen chansen att flytta in i en stilren och modern bostad, samtidigt som den äldre charmen finns bevarad!

Här bor du i en mycket stabil och trivsam förening med både tvättstuga, hiss, rymligt vindsförråd och gemensam innergård. På innergården kan du avnjuta solen under hela dagen, i ett tyst och privat läge bakom de fina fasaderna i olika kulörer.

Läget är optimalt med centrala Sundbyberg precis runt hörnet, med ett rikt utbud av restauranger och service samt tillgång till tunnelbana, tvärbana, buss och pendeltåg. Med pendeln tar det endast 5 minuter till Stockholms centralstation. Mysiga naturområden som Lötsjön och Råstasjön finner du på kort promenadavstånd från bostaden.

I Sundbybergs stadskärna finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger, bland annat längs med Sturegatans shoppingstråk och i Signalfabriken. Från Sundbyberg är det även gångavstånd till Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Friends arena.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 795 000 kr 59 297 kr/kvm
Boarea 64 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
3 334 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här