Hannebergsgatan 30

Välkommen upp till våning 6 och denna oslagbara 2a i Fristaden!

Kommande försäljning Solna C - Fristaden Solna kommun

- Stor balkong i västerläge
- Vån 6
- Fönster i två väderstreck bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp
- Fullt utrustat kök
- Innergård med japanska körsbärsträd
- Bredband via Ownit inkluderat i avgiften
- Stor hiss
- Oslagbart läge till kommunikationer och service
- Flexibelt tillträde

Välkommen upp till våning 6 och denna välplanerade 2:a med stora tilltagna rum. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch, tvättpelare, snygg avlastningshylla framför spegel, handfat med kommod och skåp för förvaring. Avskilt sovrum med goda förvaringsutrymmen i form av garderober längs hela väggen. Här finns det plats för inredning av eget behag och dubbelsäng. Lägenhetens stora fönsterpartier bidrar till den ljusa känslan. Vardagsrummet, som även kan ses som lägenhetens samlingsplats ger utrymme för såväl soffgrupp som matbord, härifrån nås även lägenhetens generösa balkong. Väderstrecket pekar väst och här kan ni möblera med möbler och grill

- Stor balkong i västerläge
- Vån 6
- Fönster i två väderstreck bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp
- Fullt utrustat kök
- Innergård med japanska körsbärsträd
- Bredband via Ownit inkluderat i avgiften
- Stor hiss
- Oslagbart läge till kommunikationer och service
- Flexibelt tillträde

Välkommen upp till våning 6 och denna välplanerade 2:a med stora tilltagna rum. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch, tvättpelare, snygg avlastningshylla framför spegel, handfat med kommod och skåp för förvaring. Avskilt sovrum med goda förvaringsutrymmen i form av garderober längs hela väggen. Här finns det plats för inredning av eget behag och dubbelsäng. Lägenhetens stora fönsterpartier bidrar till den ljusa känslan. Vardagsrummet, som även kan ses som lägenhetens samlingsplats ger utrymme för såväl soffgrupp som matbord, härifrån nås även lägenhetens generösa balkong. Väderstrecket pekar väst och här kan ni möblera med möbler och grill. Njut av många timmar sol! Planlösningen är skapad för samvaro och umgänge. Köket erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas.

Området Fristaden ger verkligen skäl för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har ett 1600kvm stort gym i solna centrum.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Varmt välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 50 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 041 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här