Tycho Brahes väg 51

Besiktigad

Till salu Solhöjden Botkyrka kommun

I familjevänliga Solhöjden ligger denna moderna och ytterst välplanerade villa om 144 + 18 kvm med 4 sovrum och generösa sällskapsytor både ute och inomhus. Detta moderna hem är för er som ställer höga krav på både boendestandard och omgivningar. Här växer barnen upp med naturen runt knuten och mängder av lekkamrater i grannhusen. Välkomna till Tycho Brahes väg 51!

Hall med klinkers och plats att hänga av sig i garderob. Här ligger fastighetens första ljusa sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Detta ljusa och rymliga boende har en attraktivt öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En fantastisk sällskapsyta med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om plats att samla familj och vänner vid matsalsmöbel och i större soffgrupp.

I familjevänliga Solhöjden ligger denna moderna och ytterst välplanerade villa om 144 + 18 kvm med 4 sovrum och generösa sällskapsytor både ute och inomhus. Detta moderna hem är för er som ställer höga krav på både boendestandard och omgivningar. Här växer barnen upp med naturen runt knuten och mängder av lekkamrater i grannhusen. Välkomna till Tycho Brahes väg 51!

Hall med klinkers och plats att hänga av sig i garderob. Här ligger fastighetens första ljusa sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Detta ljusa och rymliga boende har en attraktivt öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En fantastisk sällskapsyta med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om plats att samla familj och vänner vid matsalsmöbel och i större soffgrupp. Stilrent modernt kök med vita släta skåpluckor och stänkskydd i mosaik. Inbyggnadsugn och -micro, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande, gott om plats för förvaring och god arbetsyta. I anslutning till köket ligger även en lyxigt rymlig tvättstuga med groventré och tvättmaskin under praktisk arbetsbänk med över- och underskåp och tvättställ. Förläng sommaren i fastighetens inglasade uterum med infravärme och utanför lockar den mjuka lekvänliga gräsmattan inramad av staket och med tujahäck. Fastigheten har förråd på baksidan, garage samt plats för ytterligare två bilar på uppfarten.

Övre plan följer samma fräscha estetik med ännu ett vardagsrum, helkaklat badrum med dusch och tre mycket fina sovrum. Samtliga sovrum har gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Det större har fransk balkong och garderobsvägg. Om det skulle behövas, skulle allrummet med enkla medel kunna konverteras till ytterligare ett sovrum. Allt som allt, ett underbart hem i ett lugnt och barnvänligt område - i absolut toppskick. Dessutom med allt som behövs för vardagen på nära håll. Här är lätt att leva.


Varmt välkomna på visning!


Fastigheten är belägen i Solbacken, ett ungt villaområde med god grannsamverkan och barnvänliga omgivningar. Goda kommunikationer med buss mellan Tumba - Hallunda/Norsborg med anslutande tunnelbana. På cykel- och promenadavstånd ligger Tumba C med pendeltåg och bussförbindelser samt köpcentrum som erbjuder större livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, klädbutiker, systembolaget, bibliotek och apotek.
Tumba har en väl utbyggd barnomsorg med flera förskolor, skolor och gymnasieskolorna Botkyrka mediecenter samt Tumba gymnasium. Dessutom har kommunen ett rikt utbud av fritids- och friluftsaktiviteter. Här finns is- och sporthall, golfklubb, ridklubb, badplatser, simhall, idrottsplats, fotbollsplaner och fritidsgårdar. Mellan Tumba och Alby finns Hågelbyparken, en öppen folkpark med 4H-gård i herrgårdsmiljö som är populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Med pendeltåg når du Stockholm C på ca 25 min och Södertälje på ca 20 min. Med bil tar resan till Stockholm ca 25-30 minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 144 kvm
Antal rum Ej angivet
Biarea 18 kvm
Notar Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & Information

Inredningsfolder
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här