Sundbybergs Torg 1E

Unik våning med generös takhöjd om 4,10 m! Stor terrass i charmiga Signalfabriken!

Till salu Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

ACCEPTERAT PRIS!

I Signalfabrikens charmiga gamla fabrikslokal ligger denna välplanerade, renoverade och unika våning med stor terrass och generös takhöjd! Den generösa takhöjden på hela 4,10 m i kombination med vackra stora fönsterpartier i spröjs gör ljusflödet oslagbart. Bostaden har ett fint ljusbehandlat golv och stuckaturer på väggar som tar fram den rätta känslan från fastighetens byggår. Köket är arbetsvänligt och modernt med all maskinell utrustning som kan önskas. Luckorna är lackerade i en harmonisk beige nyans, beslag i svart stål och bänkskiva i sten gör köket helt unikt och mycket elegant. Mellan vardagsrum och kök erbjuds en öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner att umgås. Utrymme finns för såväl stor matgrupp som rejäl soffgrupp. Det ena sovrummet är väldisponerat med sovloft och förvaringsmöjligheter inunder.

ACCEPTERAT PRIS!

I Signalfabrikens charmiga gamla fabrikslokal ligger denna välplanerade, renoverade och unika våning med stor terrass och generös takhöjd! Den generösa takhöjden på hela 4,10 m i kombination med vackra stora fönsterpartier i spröjs gör ljusflödet oslagbart. Bostaden har ett fint ljusbehandlat golv och stuckaturer på väggar som tar fram den rätta känslan från fastighetens byggår. Köket är arbetsvänligt och modernt med all maskinell utrustning som kan önskas. Luckorna är lackerade i en harmonisk beige nyans, beslag i svart stål och bänkskiva i sten gör köket helt unikt och mycket elegant. Mellan vardagsrum och kök erbjuds en öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner att umgås. Utrymme finns för såväl stor matgrupp som rejäl soffgrupp. Det ena sovrummet är väldisponerat med sovloft och förvaringsmöjligheter inunder. Detta rum passar ypperligt som sovrum eller kontor. Eftersom hela bostaden har en mycket hög takhöjd skapar man på detta sätt ytterligare kvadratmeter för våningen. De övriga två sovrummen har plats för dubbelsäng och garderober samt stort fönster som ger rummen ett fint ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk. Från sovrummet med loft nås bostadens härliga terrass- en given plats för kräftskivan, barnkalaset eller nyårsfirande. Generösa ytor ges för soffgrupp, matplats och grill. Tänk att kunna ha sin egen oas mitt i stan, tänd upp grillen och skörda egenodlade örter till maten. Här får ni det bästa av två världar, charmen från den gamla fabriksdelen och alla praktiska fördelar som nyproduktion erbjuder.

Här bor ni i en stabil förening och på samma våningsplan som lägenheten finns ett tillhörande lättillgängligt förråd. Föreningen har dessutom ett gemensamt garage. Signalfabriken har Sundbybergs mest eftertraktade läge från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Här finns allt inom ett stenkast precis som i Innerstan. Pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbana nås på 2 minuters promenad från porten. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, Story hotell, Phils Burger, Public, Pinchos florist mm. Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Flera förskolor finns på endast några få minuters promenadavstånd från porten. Några exempel av många är Karusellens Förskola, Ekorrens förskola, Kullens Förskola och Lekplatsvägens förskola. För dem äldre barnen finns två populära skolor i centrala Sundbyberg - Ängsskolan och Lilla Alby skola. För mer info om skolor och förskolor i Sundbyberg se Sundbybergs kommuns hemsida: https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html

Sundbyberg är en levande stad, få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö där man har nära till såväl vatten, grönområden och shopping. För den som vill ta sig in till Stockholms city tar det bara 8 minuter med T-banan eller Pendeltåget som ligger en kort promenad från huset. Nere på gatan avlöser barnvagnsrullare och hundrastare varandra. För den som vill söka sig till grönområden nås Sundbybergs strandpromenad med bryggor och förbipasserande båtar på endast 3 minuters promenad. Prisbelönta Marabouparken med bra café finns också på nära promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Accepterat pris 8 295 000 kr 81 324 kr/kvm
Boarea 102 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 854 kr
Notar Sundbyberg

Extra kontaktperson

Maja Ershammar

08-522 480 80 maja.ershammar@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här