Västerstigen 1

Besiktigad

Till salu Stuvsta Huddinge kommun

Nu ges ett gyllene tillfälle att förvärva denna otroligt charmiga fastighet med fantastiskt läge på lugna Västerstigen i Stuvsta. Detta vackra hem har 7 rum och kök och stor grönskande tomt, i ett barnvänligt område, nära till förskola och skola och cykelavstånd till sjön Trehörningen. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Västerstigen 1!

På lugn återvändsgata ligger denna mycket trevliga tegelvilla om 240 kvm, 7 rum och kök och tre badrum fördelat på två plan. Stor möblerbar hall med klinker och gott om plats att hänga av sig på klädhängare och i garderobsvägg. Ljust kök i klassisk lantlig stil med vita skåpluckor och vitrindelar. Stänkskydd i stavmosaik mot arbetsbänk i ek, induktionshäll, gott om förvaring och ordentlig arbetsyta

Nu ges ett gyllene tillfälle att förvärva denna otroligt charmiga fastighet med fantastiskt läge på lugna Västerstigen i Stuvsta. Detta vackra hem har 7 rum och kök och stor grönskande tomt, i ett barnvänligt område, nära till förskola och skola och cykelavstånd till sjön Trehörningen. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Västerstigen 1!

På lugn återvändsgata ligger denna mycket trevliga tegelvilla om 240 kvm, 7 rum och kök och tre badrum fördelat på två plan. Stor möblerbar hall med klinker och gott om plats att hänga av sig på klädhängare och i garderobsvägg. Ljust kök i klassisk lantlig stil med vita skåpluckor och vitrindelar. Stänkskydd i stavmosaik mot arbetsbänk i ek, induktionshäll, gott om förvaring och ordentlig arbetsyta. Matplats invid fönster med rogivande grönska utanför. På samma våning finns även två badrum, en gästtoalett i anslutning till hallen och ett större badrum med badkar samt tre ljusa sovrum av god storlek med bra förvaringsutrymmen. Rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Tillsammans med matsalen utgör dessa två en härlig sällskapsyta med gott om plats att samla familj och vänner. Från matsalen nås även fastighetens trevliga utemiljö med väl tilltagen altan som rymmer mat- och loungegrupp och trädgården är en rofylld oas med blomsterplanteringar, fruktträd, porlande fontän, växthus och mjuk lekvänlig gräsmatta. Allt inramat av en fin insynsskyddande häck . Här finns något för alla.

Källarvåning med stor gillestuga/sovrum med ännu en vacker parkett och braskamin. På samma våningsplan finns ytterligare ett sovrum, klädkammare, matkällare, toalett och stor tvättstuga med dusch. Eftersom källarvåningen har egen ingång skulle den kunna nyttjas som ungdoms- eller generationsboende, här begränsar endast fantasin. Garage finns under huset och plats att parkera på två uppfarter. Bergvärme är installerad för miljövänlig och ekonomisk uppvärmning. Med stor trädgård och vackra naturstråk runt sjön Trehörningen endast en promenad bort är detta en otrolig plats att växa upp på för barnen. Både lugnt och centralt - ett hem att längta till.


Varmt välkomna på visning!


Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata i ett mycket barnvänligt område som har ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasieskola i närheten. Närmsta matbutik finns på närliggande Kvarnbergsplan som även erbjuder simhall, café, pizzeria och servicebutik. Även Stora Coop finns på bekvämt avstånd i Stuvsta C. Kommunikationerna är mycket goda med närmsta busshållsplats endast ett stenkast från huset. Härifrån går bussar mot Huddinge C/Stuvsta Centrum och anslutande pendeltåg som tar er till Stockholm C på knappt 15 minuter. Även bussar mot Hagsätra med anknytning till T-bana och bl.a. Huddinge sjukhus, Skärholmen och Kungens Kurva som är Skandinaviens största shoppingområde. Vackra Huddinge kommun har ett stort antal frilufts- och fritidsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. Från fastigheten är det cykel och promenadavstånd till sjön Trehörningen. I närområdet ligger Björkängshallen (Huddinge hockey), Huddingehallen (simhall och sporthall) och Kvarnbergshallen.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 120 kvm
Antal rum 7 rum
Biarea 120 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här