Uppgränna Bultagård 9

Utsiktsläge delux - Nybyggt - Pool

Till salu Uppgränna Jönköping kommun

Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där. Att varje dag få vakna upp till obruten utsikt över Vättern eller att ta ett dopp i utomhuspoolen som är nedsänkt i träaltanen. Det är vardagslyx på hög nivå!

Vi hälsar er varmt välkomna till Uppgränna och denna enplansdröm om 146 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset stod klart så sent som 2020 och visst finns det "nykänsla" kvar. Vit liggande träpanel, betongpannor i tegelröd färg och spröjsade fönster gör att huset passar in i landskapet perfekt. Inne i huset så möts vi av ett vitlaserat ekgolv, vilket är genomgående för hela huset, och ger ett lyxigt intryck. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum som alla ligger riktade mot Vättern och ger slående utsikt över sjön

Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där. Att varje dag få vakna upp till obruten utsikt över Vättern eller att ta ett dopp i utomhuspoolen som är nedsänkt i träaltanen. Det är vardagslyx på hög nivå!

Vi hälsar er varmt välkomna till Uppgränna och denna enplansdröm om 146 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset stod klart så sent som 2020 och visst finns det "nykänsla" kvar. Vit liggande träpanel, betongpannor i tegelröd färg och spröjsade fönster gör att huset passar in i landskapet perfekt. Inne i huset så möts vi av ett vitlaserat ekgolv, vilket är genomgående för hela huset, och ger ett lyxigt intryck. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum som alla ligger riktade mot Vättern och ger slående utsikt över sjön. I vardagsrummet sitter en braskamin för mysiga hemmakvällar under höst- och vinterhalvåret. Två kompletta badrum, båda i helkaklat utförande och i klassisk färgskala.

Altanen är väl tilltagen och sträcker sig runt nästintill hela huset så här finns gott om plats för att samla familj och vänner. Poolen är såklart mittpunkten här ute. Fantastisk att kunna ta sig ett dopp och samtidigt njuta av utsikten över Vättern, det är så att du får nypa dig i armen. Det känns snarare som du befinner dig i Medelhavet än i Uppgränna vill vi lova. Altanen och poolen ligger i rakt västerläge så här har du även förmånen att njuta av kvällssol och solnedgång. Från och med nu kan ni räkna med semestrar hemma.

Tomten är på hela 2 061 kvm och trots det stora trädäcket så har du en gräsplätt på baksidan för lek och spel. Det finns också utrymme för att bygga garage/carport för den som önskar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 500 000 kr 37 671 kr/kvm
Boarea 146 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 2 061 kvm
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tomtkarta
Frågelista Uppgränna

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här