Arabeskvägen 19

Radhus i gavelläge i populära Slottsskogen!

Kommande försäljning Skokloster Håbo kommun

Välkommen till ett mycket trevligt bostadsrättsparhus med stor hörntomt i Slottsskogen , Skokloster. Mycket bra planerat med vardagsrum i vinkel som lätt görs om till ett extra sovrum. Här finns rymliga badrum i båda plan. Trevligt kök med med plats för stort matbord, här har du ingång till tvättstuga. Allrum i övre plan samt tre bra sovrum. Framsida med carport med förråd och parkering samt baksida med stor altan och gräsmatta i söderläge. På altanen finns ett åretrunt spa från Svenska bad

Välkommen till ett mycket trevligt bostadsrättsparhus med stor hörntomt i Slottsskogen , Skokloster. Mycket bra planerat med vardagsrum i vinkel som lätt görs om till ett extra sovrum. Här finns rymliga badrum i båda plan. Trevligt kök med med plats för stort matbord, här har du ingång till tvättstuga. Allrum i övre plan samt tre bra sovrum. Framsida med carport med förråd och parkering samt baksida med stor altan och gräsmatta i söderläge. På altanen finns ett åretrunt spa från Svenska bad. Huset har genomgående fina ytskikt med behagliga och smakfulla färger.

Mycket barnvänligt område med närhet till Mälaren med fina strövområden i naturreservatet samt båtplatser, Skokloster slott och områdets gemensamma pool. Skokloster gym ligger ett par minuter bort. Även närhet till restaurang, affär, och förskola samt buss mot Bålsta. Skokloster har en stor campingplats med en väldigt uppskattad sjökrog. I området håller dom på att bygga en ny Tempo matbutik. För den sportintresserade finns det flera tennisbanor som är fria att använda för de boende i området. Det finns även padelbanor i närområdet.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 115,4 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 069 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här