Bågskyttevägen 4C

Till salu Glömsta Huddinge kommun

Välkomna till Bågskyttevägen 4C!

Nu har ni chansen att förvärva denna unika bostad. Bakom ytterdörren möts ni av ett ljust hem som karakteriseras av trendsäker design, rejäla fönsterpartier, generös takhöjd och luftvärmepump som även fungerar som luftkonditionering under varma sommardagar. Huset erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning samt wc/duschrum på entréplan. Genom vardagsrummet har du tillgång till den härliga uteplatsen där man har gott om plats för loungemöbler, jacuzzi . Här kan du njuta av många soltimmar samt härliga sommarkvällar. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum samt utrymme för garderober. Detta hus är väldigt kvadratsmart där man har utnyttjat varje kvadrat på bästa möjliga sätt

Välkomna till Bågskyttevägen 4C!

Nu har ni chansen att förvärva denna unika bostad. Bakom ytterdörren möts ni av ett ljust hem som karakteriseras av trendsäker design, rejäla fönsterpartier, generös takhöjd och luftvärmepump som även fungerar som luftkonditionering under varma sommardagar. Huset erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning samt wc/duschrum på entréplan. Genom vardagsrummet har du tillgång till den härliga uteplatsen där man har gott om plats för loungemöbler, jacuzzi . Här kan du njuta av många soltimmar samt härliga sommarkvällar. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum samt utrymme för garderober. Detta hus är väldigt kvadratsmart där man har utnyttjat varje kvadrat på bästa möjliga sätt.
Här finns egen parkering med tillhörande elstolpe.

Här bor man i ett mycket eftertraktat och ett lugnt område med direkt närhet till allt man kan önska.
Inom cykelavstånd finns all nödvändig service i Huddinge centrum med bl.a. 54 butiker, restauranger och caféer. I området finns även gym, badhus och flertalet skolor och förskolor. Kommunikationerna är mycket goda med flera bussar och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till Stockholm C på ca 15 minuter. Med bil når du Huddingevägen på endast några minuter.
Dessutom har du nära till att njuta av Huddinges makalöst vackra natur med mysiga promenadstråk och badmöjligheter i sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Även vintertid erbjuder området gott om utomhusaktiviteter. Föredrar du längdskidåkning finns b.la. Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du enkelt buss 714 till fina Flottsbro skidanläggning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 20 kvm
Antal rum 1 rum
Biarea 13 kvm
Avgift
2 585 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Nya stadgar - Brf Viltfällan 18
stadgar 2021
2694_ÅR_2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här