Storholmsslingan 2

Stor sjötomt med jakträtt på Vindö/Djurö

Till salu Djurö - Vindö Värmdö kommun

Ett riktigt lantligt sjöställe för dig som har höga krav på ert permanent- eller fritidsboende på Värmdös just nu mest efterfrågade område. Jakträtt och möjlighet till hästhållning.

Fastigheten är en äkta sjötomt om hela 134.750 kvm varav ett 5.440 kvm stort vattenområde med god tillgång på abborre, gädda m.m. Markerna består av ett plant skogsparti med ädelskog innefattande ek, hassel, vide och flera sorters fridlysta orkidéer. Denna del öppnades upp och gallrades i samråd med Skogsstyrelsen. Strandområdet bjuder på en sandstrand, klippor och ett båtupptag. Strandlinjen är ca 200 meter och här ligger även det charmiga lilla fårhuset. Utmärkt båtläge för utfärder till Sandhamn via Bullandö eller till Möjaskärgården via Vindö ström

Ett riktigt lantligt sjöställe för dig som har höga krav på ert permanent- eller fritidsboende på Värmdös just nu mest efterfrågade område. Jakträtt och möjlighet till hästhållning.

Fastigheten är en äkta sjötomt om hela 134.750 kvm varav ett 5.440 kvm stort vattenområde med god tillgång på abborre, gädda m.m. Markerna består av ett plant skogsparti med ädelskog innefattande ek, hassel, vide och flera sorters fridlysta orkidéer. Denna del öppnades upp och gallrades i samråd med Skogsstyrelsen. Strandområdet bjuder på en sandstrand, klippor och ett båtupptag. Strandlinjen är ca 200 meter och här ligger även det charmiga lilla fårhuset. Utmärkt båtläge för utfärder till Sandhamn via Bullandö eller till Möjaskärgården via Vindö ström.

Fastigheten har en för området unik jakträtt av älgkalv, rådjur, bock och sjöfågel. Byggnadernas placering är noga anpassat för att ge optimalt solläge, vid utsikt över fastighetens jaktmark samt totalt insynsskydd.

Huvudbyggnaden om ca 180 kvm är i handbilat heltimmer sammanfogat med lin. Här blandas den senaste tekniken med ytterst smakfulla materialval och en inredningsstandard långt utöver det vanliga.
Entréplanet erbjuder stora öppna sällskapsytor, ett högklassigt fullutrustat kök med murad öppen spis och ljusa plankgolv samt 2 separata sovrum, ett badrum med badkar samt ett badrum med dusch. Sällskapsdelen ger en härligt rymlig känsla tack vare delar med närmare 6 meters takhöjd samtidigt som ljuset flödar in genom de spröjsade fönster och altandörrar som sammanlänkar köket med mat- och sällskapsdelen. Från såväl kök som vardagsrum nås det soliga altandäcket som är en underbar plats för frukost, lunch och till middag. Övervåningen är i två delar där den ena fungerar som ett tredje sovrum och den andra utgörs av ett sällskapsrum. Om så önskas kan övervåningens sällskapsrum även nyttjas som ett fjärde sovrum.

Jakt-/gästhus om ca 40 kvm i handbilat heltimmer från Ljusdal i samma stil som huvudbyggnaden. Här finns ett sällskapsrum med nockhöjdstak samt bastu, dusch & omklädningsrum.

Fastigheten rymmer även ett garage samt en rejäl uppställningsplats för allehanda fordon.

Läget är hett eftertraktat med närhet till åretrunthandel och hembagerier på Djurö samt i Stavsnäs och flertal uppskattade sjökrogar såsom Bullandö, Motorverkstan, Svartsö, Gällnö, Harö, Sandhamn på bekvämt avstånd. Ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter finns i Mölnvik och Värmdö Marknad. Med bil tar ni er på 15- 20 minuter till både Fågelbro och Wermdö Golf. Bilavstånd till stan är ca 50 minuter och för den som hellre åker kommunalt går tät trafik med direktbussar till Slussen.

Varmt välkommen till ett av de verkligt få riktigt stora och grannfria sjöfastigheterna ute på Vindö/Djurö för den som söker en kombination av ett högklassigt boende i naturskön miljö med möjlighet till jakt eller hästhållning.

För personlig visning, kontakta Stefan Landberg, mobil: 0708-832195 eller Henrik Rundgren, mobil: 0708-997906.

VÄLKOMNA !

Förvärvstillstånd kan krävas från Länsstyrelsen i Stockholm för köp av Lantbruksenhet (Jordförvärvslag 1979:230)

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 29 500 000 kr 134 091 kr/kvm
Boarea 220 kvm
Antal rum 6 rum
Tomt 134 750 kvm
Mäklare Stockholms Skärgård

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tomtkarta Tranvik 1_10 skala 1_2500

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här