Värnstigen 30

Värnstigen 30

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkommen till Värnstigen 30!

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 2:a. Denna bostad är planerad in i minsta detalj med väldigt stora förvaringsmöjligheter. Bostaden passar perfekt för den som vill bo själv eller med en partner.
Redan vid första klivet in i hallen så välkomnas man av den ljusa och öppna ytan med stora fönsterpartier. Med denna fantastiska planlösning så har man ganska obegränsad yta för möblemang. Det stilrena köket går i vitt och är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys. Goda arbetsytor i köket där du kan laga mat och samtidigt vara social med gästerna

Välkommen till Värnstigen 30!

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 2:a. Denna bostad är planerad in i minsta detalj med väldigt stora förvaringsmöjligheter. Bostaden passar perfekt för den som vill bo själv eller med en partner.
Redan vid första klivet in i hallen så välkomnas man av den ljusa och öppna ytan med stora fönsterpartier. Med denna fantastiska planlösning så har man ganska obegränsad yta för möblemang. Det stilrena köket går i vitt och är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys. Goda arbetsytor i köket där du kan laga mat och samtidigt vara social med gästerna. Hela bostaden tittar ut mot den lugna och rofyllda innergården. I det charmiga sovrummet finns det plats för stor dubbelsäng. Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, duschkabin, WC, kommod samt skåp för förvaring. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och tunnelbanan 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (Fitness world) cirka 700m bort.
I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden. På gångavstånd når ni även Zetas trädgård som är en väldigt populär plats under sommaren.
Segeltorp vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort.
Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 36,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 869 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar 2012
Årsredovisning_Brf_Majoren 2022
Revisionsberättelse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här