Trubadurvägen 1

Välplanerad 2:a med stor balkong i soligt läge!

Kommande försäljning Huvudsta - Ingenting Solna kommun

- Stor balkong
- Oslagbart läge
- Låg månadsavgift
- Källarförråd
- Spa i föreningen
- Takterrass

Varmt välkommen in till en oslagbar 2:a med attraktivt läge i Solna. Här välkomnas du in till en lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en yta som bjuder in till tillställningar med vänner och familj. De stora fönstren bidrar till en ljus och härlig atmosfär i hela lägenheten. Via vardagsrummet når du lägenhetens stora och härliga balkong. Köket är praktiskt med gott om plats för förvaring och bänkyta att arbeta på, med utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikro och kyl/frys. Sovrum med plats för säng samt annat möblemang. Badrummet är rymligt med tvätt- och torktumlare, handdukstork, golvvärme, duschvägg av glas samt gott om förvaring i rymlig kommod, skåp samt överskåp med spegel

- Stor balkong
- Oslagbart läge
- Låg månadsavgift
- Källarförråd
- Spa i föreningen
- Takterrass

Varmt välkommen in till en oslagbar 2:a med attraktivt läge i Solna. Här välkomnas du in till en lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en yta som bjuder in till tillställningar med vänner och familj. De stora fönstren bidrar till en ljus och härlig atmosfär i hela lägenheten. Via vardagsrummet når du lägenhetens stora och härliga balkong. Köket är praktiskt med gott om plats för förvaring och bänkyta att arbeta på, med utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikro och kyl/frys. Sovrum med plats för säng samt annat möblemang. Badrummet är rymligt med tvätt- och torktumlare, handdukstork, golvvärme, duschvägg av glas samt gott om förvaring i rymlig kommod, skåp samt överskåp med spegel. Här bor du med närhet till grönområden, Pampas Marina, gång och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan. Endast 400 meter till T-bana Västra skogen som tar dig in till T-centralen på bara 7 minuter.

Som boende i Brf Laboratoriet får man tillgång till de fantastiska gemensamma utrymmen som solterrass med grill, stor gemensam lokal, relax med spabad och garage finns att hyra i huset.

Från bostaden är det ca 3 min promenad till T-bana Västra Skogen (trafikeras av två linjer) som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Utmärkta cykelvägar tar dig till City och Vasastan på ca 15 minuter, för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a. linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska).

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 524 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021-2022
Energideklaration
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här