Näckrosvägen 22, 1 tr

Perfekt gaveltvåa med balkong! Nära t-bana!

Kommande försäljning Råsunda - Näckrosen Solna kommun

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! - Stor balkong
- Generös takhöjd
- Rymligt kök med matplats
- Till lägenheten finns två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd
- Ekonomisk stark brf med låg belåning 3 615kr/ kvm (årsredo 2020)
- 3 min promenad till T-bana Näckrosen (blå linje)
- 4 min promenad till bussar längs med Råsundavägen
- 4 min promenad till Råstasjön
-10 min promenad till Mall of Scandinavia

Varmt välkomna till denna gaveltvåa. Här bor ni med ett arbetsvänligt kök med plats för matbord med utsikt mot grönskan. Köket erbjuder gott om utrymme till förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat både med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, köksfläkt och spis/ugn. Vardagsrummet tillåter till många olika inredningsalternativ med både soffgrupp och annan trivselmöbel. Balkongen och fönster åt två väderstreck ger rummet en härlig känsla av rymd. Sovrummet är bra till ytan och går att möblera med säng och förvaringsmöbel om så önskas

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! - Stor balkong
- Generös takhöjd
- Rymligt kök med matplats
- Till lägenheten finns två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd
- Ekonomisk stark brf med låg belåning 3 615kr/ kvm (årsredo 2020)
- 3 min promenad till T-bana Näckrosen (blå linje)
- 4 min promenad till bussar längs med Råsundavägen
- 4 min promenad till Råstasjön
-10 min promenad till Mall of Scandinavia

Varmt välkomna till denna gaveltvåa. Här bor ni med ett arbetsvänligt kök med plats för matbord med utsikt mot grönskan. Köket erbjuder gott om utrymme till förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat både med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, köksfläkt och spis/ugn. Vardagsrummet tillåter till många olika inredningsalternativ med både soffgrupp och annan trivselmöbel. Balkongen och fönster åt två väderstreck ger rummet en härlig känsla av rymd. Sovrummet är bra till ytan och går att möblera med säng och förvaringsmöbel om så önskas. Gott om förvaring finns i klädkammaren som nås i hallen.

Till lägenheten hör 2 st förråd, ett matkällarförråd samt ett vindsförråd.

Här bor Ni i en stabil och populär bostadsrättsförening med en optimal kombination av både lugn och närhet till allt, så som matbutik, Råstasjön, SF-biografen, restauranger samt hela Råsundavägens utbud av butiker. Näckrosparken ger lugn och grönska och ett stenkast bort finns fina omgivningar och promenadstråk vid Råstasjön.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Takterrass och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset. För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan. Café Du Bon Pain hittar ni längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo. Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 10 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. I Vasalundshallen kan ni motionssimma, gymma och delta i gruppträning. Sommartid lockar Hagaparken som binder samman Solna med Vasastan med härliga gräsytor för picknick och ett dopp i Brunnsviken. I parken finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis vid vattnet. Här ligger också Haga Forum som serverar brunch med utsikt mot vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast ett par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Närtrafiken passerar utanför huset och bussen tar er till bl.a. Solna C. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde. Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats och shoppingen i Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, ca 40 min restid ut till Arlanda.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 56,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 272 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 9
Stadgar
Energideklaration Näckrosvägen 30
Energideklaration Råsundavägen 146,148
Årsredovisning 2023
Energideklaration Näckrosvägen 34

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här