Gråstensvägen 13

Trivsam villa med pool och 1132 kvm tomt samt möjlig uthyrningsdel

Besiktigad

Till salu Spånga - Sundby Stockholm kommun

Varmt välkomna till Gråstensvägen och denna trevliga villa med en tomt om hela 1132 kvm. Huset ligger invid en allmänning och tomten med sina fina gräsytor och pool för lata dagar i solen upplevs som privat. Den grusade planen på husets framsida erbjuder gott om plats för flera bilar. Husets övre plan har trivsamma sociala ytor där det står en kakelugn med kamininsats i vardagsrummet. Invid matsalen finner ni ett fräscht badrum. Från vardagsrummet når ni ut på det inglasade uterummet. Trivsamt kök med gott om plats för ett matbord och på det övre planet finner ni det rymliga master bedroom

Varmt välkomna till Gråstensvägen och denna trevliga villa med en tomt om hela 1132 kvm. Huset ligger invid en allmänning och tomten med sina fina gräsytor och pool för lata dagar i solen upplevs som privat. Den grusade planen på husets framsida erbjuder gott om plats för flera bilar. Husets övre plan har trivsamma sociala ytor där det står en kakelugn med kamininsats i vardagsrummet. Invid matsalen finner ni ett fräscht badrum. Från vardagsrummet når ni ut på det inglasade uterummet. Trivsamt kök med gott om plats för ett matbord och på det övre planet finner ni det rymliga master bedroom. Källarplanet kan med enkla medel göras om till uthyrningsdel med egen ingång då det ena av de två sovrummen är utrustat med ett litet trinettkök. Här nere finner ni både ett fräscht badrum/relax och gäst-wc innanför hallen där det står en öppen spis. Rymligt garage samt ett kontor innanför tvättstugan.

Huset har ett centralt läge i området med nära till närmaste busshållplats. Det finns bra skolor i närområdet, Sundbyskolan och förskolan Tallbacken några hundra meter bort. Några gator bort ligger en liten kiosk där barnen kan köpa sitt lördagsgodis. En bit längre bort i Solhem finns Spånga gymnasium. Mycket bra kommunikationer med bussar till Spånga Torg för vidare transport med pendeln till Odenplan som ni når på 10 minuter och T-Centralen som ni når på 13 minuter. Härifrån går också bussar till Alvik och på vardagar till Danderyd, via Rissne, Hallonbergen med anknytning till Blå tunnelbanelinje. Åt andra hållet når ni Brommaplan med buss och tunnelbanans gröna linje. Invid Spånga Torg finner ni ett fint utbud av små butiker inklusive Dennis kött och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger som nyöppnade KELP med vinbar och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall.

Säljarna har fått förslag på nytt taxeringsvärde 6 437 000 kr, varav huset är taxerat till 3 075 000kr och marken 3 362 000 kr.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 6 750 000 kr 50 373 kr/kvm
Boarea 134 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 57 kvm
Visningar

söndag 10 december kl. 14:30 - 15:00

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 10 december kl. 14:30 - 15:00

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Gråstensvägen13energideklaration
Gråstensvägen13besiktningsprotokoll
Prospekt

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här