Tobaksspinnargatan 10, 5 tr

Välplanerad och mycket fin 1,5:a med två möblerbara balkonger i välskött förening!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 1,5:a med två balkonger högt upp i huset på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum, möblerbar innerhall som idag används som sovrum, ett stilfullt kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck i kombination med den generösa takhöjden skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, generös takhöjd och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Praktisk förvaring erbjuds i en klädkammare. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Välskött förening som äger sin mark

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 1,5:a med två balkonger högt upp i huset på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum, möblerbar innerhall som idag används som sovrum, ett stilfullt kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck i kombination med den generösa takhöjden skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, generös takhöjd och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Praktisk förvaring erbjuds i en klädkammare. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Välskött förening som äger sin mark.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär. I kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredning- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Restauranger och barer i överflöd; Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och den gamla kvartersbion, för att nämna några.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten. Varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 45 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
2 813 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här