Näckrosvägen 23

Ljus & trivsam 2:a med solig sydvästbalkong!

Kommande försäljning Råsunda - Näckrosen Solna kommun

Välkommen till denna mysiga 2:a med fönster i två väderstreck och en balkong i soligt läge som vetter mot Filmstaden. Mycket fin lägenhet med ett renoverat kök med fina materialval, gott om förvaring samt plats för matplats. Det kaklade badrummet i vitt och grått är inrett med duschvägg och kommod under handfat. Flera fönster i två väderstreck ger vardagsrummet ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet är rofyllt och ligger skyddat mot insyn då grönska breder ut sig utanför. Här är det inrett med garderober och förvaring. Den välkomnande hallen går att möblera med förvarings- eller sittmöbel

Välkommen till denna mysiga 2:a med fönster i två väderstreck och en balkong i soligt läge som vetter mot Filmstaden. Mycket fin lägenhet med ett renoverat kök med fina materialval, gott om förvaring samt plats för matplats. Det kaklade badrummet i vitt och grått är inrett med duschvägg och kommod under handfat. Flera fönster i två väderstreck ger vardagsrummet ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet är rofyllt och ligger skyddat mot insyn då grönska breder ut sig utanför. Här är det inrett med garderober och förvaring. Den välkomnande hallen går att möblera med förvarings- eller sittmöbel. I hjärtat av gamla Råsunda bjuder Näckrosvägen in till ett avkopplande boende på en lugn gata omgärdad av grönska. Trots det ostörda läget finns all service bara ett stenkast bort och ner till Råsundasjön är du på ett ögonblick.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en nyrenoverad föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn. Lokalen med pentry och toalett rymmer 28 personer och det finns två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. I övrigt har föreningen gemensam grovtvättstuga samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg. Garage och parkeringsplatser med motorvärmare finns i föreningen.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 322 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 7
Energideklaration Näckrosvägen 9
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration Näckrosvägen 30
Revisionsberättelse Näckrosen
Energideklaration Näckrosvägen 38, 40
Energideklaration Råsundavägen 146,148

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här