Backvägen 10, 2 tr

Gaveltrea på lugn återvändsgata - balkong!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

- Gavelläge med bra ljusinsläpp
- Balkong
- Gott om förvaring
- Två bra sovrum
- Tvättstuga
- Lugnt läge på återvändsgata
- Mycket goda kommunikationer, buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3:a på trevliga Backvägen. Här bor du med gavelläge, närhet till såväl lugna naturområden som ett stort shopping- och eventutbud på Mall of Scandinavia samt Friends Arena. Lägenhetens 76 kvadratmeter fördelas på ett optimalt sätt mellan vardagsrum, kök & matsal och de två stora sovrummen. Hallen erbjuder möjligheten för avhängning av ytterkläder. Vidare in i lägenheten möter man sammankopplingen mellan kök och matdel, samt det generösa vardagsrummet. Köket erbjuder mycket förvaring i över- och underskåp samt goda arbetsytor. Vardagsrummet är generöst och lätt att möblera med större soffgrupp, härifrån nås den härliga balkongen

- Gavelläge med bra ljusinsläpp
- Balkong
- Gott om förvaring
- Två bra sovrum
- Tvättstuga
- Lugnt läge på återvändsgata
- Mycket goda kommunikationer, buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3:a på trevliga Backvägen. Här bor du med gavelläge, närhet till såväl lugna naturområden som ett stort shopping- och eventutbud på Mall of Scandinavia samt Friends Arena. Lägenhetens 76 kvadratmeter fördelas på ett optimalt sätt mellan vardagsrum, kök & matsal och de två stora sovrummen. Hallen erbjuder möjligheten för avhängning av ytterkläder. Vidare in i lägenheten möter man sammankopplingen mellan kök och matdel, samt det generösa vardagsrummet. Köket erbjuder mycket förvaring i över- och underskåp samt goda arbetsytor. Vardagsrummet är generöst och lätt att möblera med större soffgrupp, härifrån nås den härliga balkongen. De båda sovrummen är generösa i storlek och här fås plats med större säng och eventuell annan önskvärt möblemang. Helkaklat badrummet med dusch, handfat, wc samt kombimaskin (2021).

Här på Backvägen bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till mycket goda kommunikationer, både nära buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Dessutom väntas om några år den nya tunnelbanegrenen till Arenastaden vara färdigutbyggd och kommer ligga på kort avstånd från Backvägen. I närheten finns även Mall of Scandinavia som erbjuder ett stort utbud av service, butiker och restauranger. Närhet till grönområden såsom Råstasjön och Lötsjön med vacker natur och promenadstråk. Ytterligare natursköna områden finner ni i Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer på bekvämt gångavstånd. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar. Snart öppnar även Solnas nya simhalls som också nås på kort promenad från bostaden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 488 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021
Rättelse not 6

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här