Fredsgatan 12B

Centralt belägen etta i stabil förening!

Till salu Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Kontakta mäklaren för visning!

- Fantastiskt läge i hjärtat av Sundbyberg
- Stabil brf med 2 hyresrätter kvar som dolda tillgångar
- Genomgående ljust golv i bostaden
- Takhöjd utöver standarden
- Optimal förvaring i platsbyggda garderober
- Möjlig tvåa
- Hiss finns i huset
- Vindsförråd
- Tvättstuga i huset
- Nära till kommunikationer, gym och livsmedel

Ljus och ytterst välplanerad etta med absoluta toppläge i Sundbyberg med kort gångavstånd till t-bana finner ni denna fantastiska bostad. Bostaden har en generös takhöjd, gott om förvaring samt stora fönsterpartier som skänker bostaden ett härligt ljusinsläpp. Här finns genomgående fint golv. Hallen bjuder på goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring finns i platsbyggda garderober, från hallen når ni det rymliga badrummet. Köket är stort med plats för större matsällskap och mycket arbetsyta. Det unika med bostaden är dess stora sociala ytor. I allrummet får ni plats en större soffgrupp med Tv-möbel och en dubbelsäng med en garderobs vägg

Kontakta mäklaren för visning!

- Fantastiskt läge i hjärtat av Sundbyberg
- Stabil brf med 2 hyresrätter kvar som dolda tillgångar
- Genomgående ljust golv i bostaden
- Takhöjd utöver standarden
- Optimal förvaring i platsbyggda garderober
- Möjlig tvåa
- Hiss finns i huset
- Vindsförråd
- Tvättstuga i huset
- Nära till kommunikationer, gym och livsmedel

Ljus och ytterst välplanerad etta med absoluta toppläge i Sundbyberg med kort gångavstånd till t-bana finner ni denna fantastiska bostad. Bostaden har en generös takhöjd, gott om förvaring samt stora fönsterpartier som skänker bostaden ett härligt ljusinsläpp. Här finns genomgående fint golv. Hallen bjuder på goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring finns i platsbyggda garderober, från hallen når ni det rymliga badrummet. Köket är stort med plats för större matsällskap och mycket arbetsyta. Det unika med bostaden är dess stora sociala ytor. I allrummet får ni plats en större soffgrupp med Tv-möbel och en dubbelsäng med en garderobs vägg.

Kommunikationer: På bara några minuters promenad nås Sundbybergs centrum med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum) som tar er direkt till T-centralen på mindre än 10 min.
Från Sundbyberg avgår även fjärrtåg och i närheten går buss 515 som tar er direkt in till Odenplan.

Matbutiker, service & shopping: Från lägenheten har ni närhet till närlivset Gabriels livs runt knuten och Ica nära vid Duvbos tunnelbanestation (Ca 4 minuters promenadavstånd). Stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys ligger också i närheten. På någon minut når ni Sturegatans shoppingstråk med ett varierat utbud av affärer, caféer, restauranger och barer.

För den som vill ta steget längre med shopping når man enkelt Bromma Blocks, Kista Galleria, Mall of Scandinavia samt Solna centrum på kort avstånd med bil eller kollektivtrafik. En av Europas vackraste parker, Marabourparken och dess konsthall nås på endast 5 minuters promenad från lägenheten. På ca en minuts promenadavstånd från porten når du populära Tornparken och Delibruket som säga ha Sundbybergs godaste pizzor! I närheten ligger även närhet till Duvbos simhall och Duvbos idrottsplats där även curlinghall, skridskobana och ishockeyhall finns.

För dig som gillar naturen finns Lötsjön som bara ligger ett stenkast bort. Där tar många en skön och avkopplande promenad. Vissa tar en springtur kring sjön.
BRF Fredsgatan 12 är en välskött äkta bostadsrättsförening med låg belåning samt äger marken. Föreningen har solid ekonomi med goda kassaflöden från lokaler/hyresrätter och huset är i gott skick. Parkering finns på gatorna, för 600 kr/månaden står du med "Boende parkering".

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 56 282 kr/kvm
Boarea 39 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 437 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här