Ramnäsgatan 19

Trevlig enplansvilla på barnvänliga Malmaberg!

Besiktigad

Till salu Malmaberg Västerås kommun

- Attraktivt belägen på barnvänligt område
- Mysig tomt och altan i lugnt läge mot allmänning
- Friköpt tomt

Nu ges chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla med toppenläge på Malmaberg! Villan är attraktivt belägen med ett lugnt och insynsskyddat läge mot allmänning. Här erbjuds ett praktiskt och stilrent kök med gott om förvaring. I anslutning till köket återfinns en trevlig matplats med gott om ljusinsläpp intill fönsterparti. Vidare finns två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum, tvättstuga och badrum samt en separat wc. I dagsläget har man delat av vardagsrummet till ett separat rum som i disponeras som kontor/klädkammare. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt. Mysig och lättskött tomt med härlig altan i vinkel med ostört och insynsskyddat läge

- Attraktivt belägen på barnvänligt område
- Mysig tomt och altan i lugnt läge mot allmänning
- Friköpt tomt

Nu ges chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla med toppenläge på Malmaberg! Villan är attraktivt belägen med ett lugnt och insynsskyddat läge mot allmänning. Här erbjuds ett praktiskt och stilrent kök med gott om förvaring. I anslutning till köket återfinns en trevlig matplats med gott om ljusinsläpp intill fönsterparti. Vidare finns två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum, tvättstuga och badrum samt en separat wc. I dagsläget har man delat av vardagsrummet till ett separat rum som i disponeras som kontor/klädkammare. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt. Mysig och lättskött tomt med härlig altan i vinkel med ostört och insynsskyddat läge. För den som är intresserad av att utöka boendeytan så finns en byggrätt på upp till 180 kvm på fastigheten enligt rådande detaljplan.

Attraktivt belägen på Malmaberg med gångavstånd till det mesta ni kan önska såsom grönområden, allmänna kommunikationer, restauranger och matbutik, Västerås sjukhus, Skiljebo centrum med stort utbud av såväl livsmedelsbutik och restaurang som postombud och bibliotek. Nära Stenby med träningspark, butiker och systembolag ca 5 min bort med bil samt Västerås city som ligger på ca 10 min cykelavstånd. Närhet till flertalet skolor (förskolor, låg-, mellan- samt högstadieskola) vilket gör Malmaberg till ett ypperligt område för barnfamiljen!

Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information!
Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 395 000 kr 42 438 kr/kvm
Boarea 80 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 25 kvm
Visningar

tisdag 4 april 17:30 - 18:00

Boka
Notar Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

tisdag 4 april 17:30 - 18:00

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Frågelista
Besiktning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här