Karen Blixens Gata 7

Ljus härlig 3:a med balkong i söderläge och utsikt mot grönska!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

Välkomna till denna fina välplanerade 3:a med stor härlig balkong i söder och utsikt mot grönska och Grimsta naturreservat! Här bor ni ljust och modernt i en fastighet byggd 2014. Denna pärla bjuder på ett stort socialt vardagsrum i halvöppen planlösning mot kök samt matplats invid fönster för 6-10 personer, två rymliga sovrum, fräscht modernt badrum och gott om förvaring i form av en rymlig klädkammare och platsbyggda garderober. Från balkongen i söderläge, som även går att glasa in, har ni utsikt rakt mot skog och grönska. I fastigheten finns hiss, förråd och garage för er bekvämlighet. Nästan precis utanför porten ligger Grimstaskogens naturreservat med fina vandringsstigar och löpspår. Här finns även blåbärssnår om sommaren samt naturligtvis Mälarens lockande vatten med både Kanaanbadet och det populära Ängbybadet i direkt närhet. Ni har endast 5 minuters promenad ner till Mälaren med badplatser, båtklubbar och fritidsaktiviteter

Välkomna till denna fina välplanerade 3:a med stor härlig balkong i söder och utsikt mot grönska och Grimsta naturreservat! Här bor ni ljust och modernt i en fastighet byggd 2014. Denna pärla bjuder på ett stort socialt vardagsrum i halvöppen planlösning mot kök samt matplats invid fönster för 6-10 personer, två rymliga sovrum, fräscht modernt badrum och gott om förvaring i form av en rymlig klädkammare och platsbyggda garderober. Från balkongen i söderläge, som även går att glasa in, har ni utsikt rakt mot skog och grönska. I fastigheten finns hiss, förråd och garage för er bekvämlighet. Nästan precis utanför porten ligger Grimstaskogens naturreservat med fina vandringsstigar och löpspår. Här finns även blåbärssnår om sommaren samt naturligtvis Mälarens lockande vatten med både Kanaanbadet och det populära Ängbybadet i direkt närhet. Ni har endast 5 minuters promenad ner till Mälaren med badplatser, båtklubbar och fritidsaktiviteter.

Blackeberg är ett populärt område med lugna trevliga omgivningar. I Blackebergs centrum har ni flertalet butiker, bank, apotek, mataffär, gym och videobutik. Från lägenheten har ni endast ca 7 minuters promenad till tunnelbanan som utgår från Blackebergs centrum. Härifrån tar ni er in till Stockholms city på endast 20 minuter med tunnelbanans gröna linje. Ni har även gångavstånd till Vällingby Centrum där ni bl.a. finner restauranger, massor av shopping, biograf, caféer, gym och annan närservice.

I området finns även flera förskolor (en i fastigheten bredvid) och närhet till skolor bl.a. Södra Ängby skolan och Blackebergs gymnasium.

Varmt välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 85 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 523 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Emelie Schmidt

0708-67 70 17 emelie.schmidt@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Brf Kvarnhjulet
Stadgar Brf Kvarnhjulet
Tomträttsavgäld Europén 1
Årsredovisning Brf Kvarnhjulet, 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här