Vintergatan 1, 5 tr

Er väntan är över, välkomna att längta hem!

Såld Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

- Låg avgift
- Högt läge på vån 5 av 6
- Gavelläge med 17 kvm hörnbalkong som sträcker sig runt lägenheten
- Källarförråd ingår
- Centralt läge nära kommunikationer, restauranger och service
- Hiss hela vägen ner till garaget

Bostäderna i projektet "Vintergatan" är något helt unikt där man satsat på fina detaljer och exklusiva materialval tillsammans med en naturlig och fin bas. Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier och vitpigmenterade plankgolv. Det finns inte några radiatorer i bostäderna, i stället så har man reglerbar golvvärme som ger hög komfort. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten vilket ger en känsla av lyx och exklusivitet. Kyl/Frys och diskmaskin är från Siemens. De stora fönsterna längs lägenheten ger ett fantastiskt ljusinläpp. Sovrummet ger gott om plats för bred säng och diverse sovrumsinredning.

Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med hyllor. På balkongen finns gott om plats för utemöbler, växter och grill!

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Slutpris 4 150 000 kr
Pris / kvm 78 302 kr
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 623 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här