Stagneliusvägen 23

Stagneliusvägen 23

Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 38.5 kvm
Anmäl intresse

Bra planerad tvåa med balkong i populär förening!

I den populära HSB-föreningen Bäckahästen i hjärtat av Fredhäll saluförs nu denna välplanerade tvåa med balkong i sydost. Vill du bo med närhet till natur, badklippor och fina parker men ändå nära citypulsen har du hamnat helt rätt. Här erbjuds nu en yteffektiv lägenhet i byggnad från 1937 med stora härliga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bra platsbyggd förvaring som passar både singeln som paret. Ett ljust och fint kök med vitrinluckor från 2015 med mycket god förvaring och bra arbetsyta. Ett rymligt vardagsrum som går att möblera efter eget behov och rymmer både soffmöbel och ett större matbord som passar perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen i sydost där du kan sitta och njuta av morgonkaffet och blicka ut över den lummiga omgivningen.

HSB:s i Stockholm Brf Bäckahästen är en trevlig och välskött förening som bildades 1937 och besår av 191 lägenheter, samtliga bostadsrätter, samt 4 lokaler. Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Bäckahästen 1, 2, 3 samt Solsången 4 i Stockholms kommun. Föreningen har god ekonomi och en belåningsgrad om endast 4 324kr/kvm och har inga beslutade avgiftsändringar. Varje hus har en egen modern tvättstuga och i föreningen finns det bland annat två underbara takterrasser och bastu. För medlemskap i föreningen krävs att man blir medlem i HSB.

På Stagneliusvägen 23 bor ni med närhet till både bra kommunikationer, vackra promenadstråk, stora parker och glittrande Mälaren. Allt finns inom kort promenadavstånd från porten. Här bor du i lugna och gröna kvarter med konstant närhet till vattnet, under sommartid kan du trippa ner till Mälaren och ta ett svalkande dopp. Från bostaden har ni endast ett par minuters promenad till badklipporna, Fredhällsbadet och den populära restaurangen Solstugan med underbar utsikt. Promenadavstånd till Rålambshovsparken, Hornsbergs strand och Norr Mälarstrand. Lägenheten är belägen nära bra kommunikationer med buss som snabbt tar dig till Fridhemsplan, alternativt 10 min gångavstånd till Thorildsplans T-banestation med gröna linjen som går via Fridhemsplan och T-centralen.

Varmt välkomna på visning!

Alice Eriksson - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38.5 kvm

Avgift:

2 584 kr

Visning:

Måndag 26/7 Kl. 12:00-12:45Tisdag 27/7 Kl. 18:30-19:15

Pris:

(77 792 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stagneliusvägen 23

HitCounter