Varvsvägen 11

Till salu Vårby Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Varvsvägen 11!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenhet med en stor balkong! Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder ett kök med stora arbetsytor med bra förvaringsutrymmen och en matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum som rymmer större soffgrupper, soffbord och tillhörande möbler. Stort och luftigt sovrum där man har plats för en dubbelsäng, i anslutning till sovrummet finns det även en utgång till den härliga balkongen. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum. Fantastiskt ljusinsläpp genomgående i hela lägenheten. Helkaklat badrum med bl.a

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Varvsvägen 11!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenhet med en stor balkong! Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder ett kök med stora arbetsytor med bra förvaringsutrymmen och en matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum som rymmer större soffgrupper, soffbord och tillhörande möbler. Stort och luftigt sovrum där man har plats för en dubbelsäng, i anslutning till sovrummet finns det även en utgång till den härliga balkongen. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum. Fantastiskt ljusinsläpp genomgående i hela lägenheten. Helkaklat badrum med bl.a. tvättdel. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt en inbyggd garderob. Väldigt stor
gavel balkong med sjöutsikt runt om och det finns även ett förråd för att kunna förvara balkong möblerna under vinterhalvåret.

BRF Solhagaparken i nya Vårby Haga ligger bara minuter från t-banan och gröna naturområden. Husen utmärks av nutida arkitektur med mycket puts och trä i fasaderna. Alla bostäder har balkong, många med utsikt över Albysjön och Mälaren. Oavsett kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter.
Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer. T-bana ligger endast med ca 3 minuters promenadavstånd och bussen som tar er till Huddinge centrum, Södertörns högskola och Skärholmen ligger cirka 10 minuter bort med buss. Brf Solhagaparken ligger väldigt trevligt till med Albysjön i närheten. Här kan du ta ett skönt dopp i sjön. Bara några minuter längre bort ligger populära Flottsbro som erbjuder en större badplats och vintertid en skidbacke.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 303 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Ekonomisk plan
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2020 Brf Solhagaparken 4
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här