Kratsbodavägen 50C, Vån 5 av 5

Höst upp i huset med stor balkong i soligt läge!

Kommande försäljning Bromma Mariehäll / Sundbyberg Stockholm kommun

- Accepterat pris
- Högst upp i huset
- Stor balkong
- Stora fönsterpartier
- Garage i huset
- Stor hiss
- Gemensam takterrass
- Källarförråd
- Nära kommunikationer och service
- Flexibelt tillträde
- Mässingsdetaljer
- Kök från Ballingslöv och vitvaror från SMEG


Välkomna till denna underbara 2:a belägen på en ljus gavel med stor balkong och väldisponerade ytor. Bostaden är i ett exemplariskt skick. Vill man ta en promenad eller en cykeltur så kan man njuta av utsikten över Bällstaviken/Ulvsundasjön för att sedan fortsätta utflykten hela vägen in till Stockholm city.

Rymlig hall med garderober och tvättmaskin, exklusivt badrum med vackra mässings detaljer och sovrum med plats för dubbelsäng samt flertalet garderober för förvaring. Öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök med gott om plats för soffgrupp, stort matbord m.m. Fantastiskt kök från Ballingslöv, utrustat med påkostade vitvaror från SMEG och klassisk bänkskiva i vit stenkomposit, som läckert bryter av mot de i övrigt tvåfärgade köksskåpen. Rymliga balkong belägen utan insyn och högst upp i huset.

Härligt soligt läge och gott om plats för möblemang.

Föreningens garage och cykelrum nås enkelt med hiss. Garaget har fjärrstyrd öppning av garageporten vilket underlättar för de som har sina bilar parkerade där.

I området finns flera restauranger, bland annat Bun Meat Bun. Fitness24Seven runt hörnet. Bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver för att klara av vardagen. Här finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker. Ett par minuters promenad från bostaden nås även tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Härifrån nås Stockholm C på ca 8 minuter. För den båtintresserade finns även flera båtklubbar inom gångavstånd.

Bromma Blocks samt Bromma flygplats ligger ca 7-8 minuters promenad bort. Närhet finns även till flygbussar som har hållplats på Bällstavägen på sin väg till Arlanda.

Välkomna på visning.

Pris 4 000 000 kr 76 923 kr/kvm
Boarea 52 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 110 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Michaela Gustafsson

08-470 33 50 michaela.gustafsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här