Ekovägen 45J

Invid pulsen!

Såld Sundbyberg Sundbyberg kommun

- Etagelägenhet
- Närhet till kommunikationer och naturområden
- 2 förråd tillhör lägenheten
- Solid förening
- Insynsfritt

I det grönskande och charmiga Duvbo finner ni denna pärla till lägenhet. En unik etagelägenhet med genomgående fina ytskickt och stilren inredning med direkt närhet till naturen! Denna lägenhet har ett perfekt hörnläge och gränsar till Duvbos grönska. Beläget bland Duvbos villor och med närhet till fina naturområden med promenadstråk ligger denna lägenhet som andas villakänsla. Vid lägenhetens entré finns det plats för utemöbler där du kan avnjuta ett glas vin med nära och kära. Från uteplatsen har du även en fin utsikt över den välskötta innergården med dess fontäner, sittbänkar och planteringar.

När du kliver in genom dörren möts du av ett toppfräscht kök med fönster ut mot innergården. Vidare längre in i lägenheten öppnas det ljusa och luftiga vardagsrummet upp sig med en härlig utsikt mot grönska och skog.

Här bor ni helt insynsskyddade men med ett fantastiskt ljusinsläpp i en rofylld miljö. Lägenheten har en etagevåning där ett väl tilltaget sovrum är inrett med harmoni och fönster i två väderstreck. Badrummet är helkaklat, upprustat med golvvärme och tvättmaskin.

Goda kommunikationer; på några minuters promenad finns tunnelbana - på 15 min tar ni er in till stan. Närhet till Sundbybergs centrum med ett stort och varierat utbud av butiker, restauranger, cafeer och service.

Denna bostad måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Slutpris 2 350 000 kr
Pris / kvm 50 000 kr
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 400 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här