Näckrosvägen 34

Välplanerad 2:a med fönster i två väderstreck och balkong i soligt läge!

Såld Solna Råsunda/Näckrosen Solna kommun

- Stor balkong
- Dubbla förråd
- Stora fönsterpartier och ljusinsläpp från två väderstreck
- Hiss
- Nyligen renoverad
- Fantastisk walk-in closet
- 180m till tunnelbanan
- Flexibelt tillträde

Välkommen till denna 2a på populära Näckrosvägen 34, lägenheten är i ett mycket gott skick. Hallen har goda avhängningsmöjligheter. Badrummet har nyinstallerad spegel med inbyggt ljus, kommod och glasdörr för dusch, det är även förberett för tvättmaskin. Köket är nyligen renoverat i grå färgton med beslag i mässing, detaljer som följer hela bostaden. Köket har full maskinell utrustning samt utrymme för matplats om 4 personer. Klädkammaren är omgjord till walk-in closet med väldigt bra förvaring och heltäckningsmatta på golvet. Här finns det även utrymme för sminkning eller hemmakontor om så önskas.

Sovrummet rymmer stor säng och förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till lägenhetens stora balkong i söderläge med mycket sol.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Takterrass och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset. Gemensam tvättstuga finns och grovtvättstuga finns att tillgå på Näckrosvägen 26.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan. Café Du Bon Pain hittar ni längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 10 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. I Vasalundshallen kan ni motionssimma, gymma och delta i gruppträning. Sommartid lockar Hagaparken som binder samman Solna med Vasastan med härliga gräsytor fick picknick och ett dopp i Brunnsviken. I parken finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis vid vattnet. Här ligger också Haga Forum som serverar brunch med utsikt mot vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Närtrafiken passerar utanför huset och bussen tar er till bl.a. Solna C. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats och shoppingen i Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, ca 40 min restid ut till Arlanda.

Slutpris 3 480 000 kr
Pris / kvm 65 660 kr
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 907 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Michaela Gustafsson

08-470 33 50 michaela.gustafsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här