Råsundavägen 64, Vån 3

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

-Kommande bostad, vänligen kontakta mäklaren för mer info!

-Två ingångar, rymlig uthyrningsdel
-Två badrum, varav den ena med goda tvättmöjligheter
-Fönster i flera väderstreck, vy över trädtoppar
-Gavelläge
-Solig balkong
-Promenadavstånd till Mall of Scandinavia samt Solna centrum
-Fina promenadstråk vid Råstasjön och Hagaparken
-Närhet till pendeltåg, T-bana, bussar och tvärbanan
-Smidigt att ta sig till motorvägen för den som bilpendlar

Nu kan jag stolt presentera denna trivsamma och väldisponerade bostad i gavelläge. Här bor man bekvämt och praktiskt på alla sätt och uppfyller de flesta önskemål man kan tänka sig vid köp av bostad, allt från hiss i huset till tvättmaskin i badrum. Köket är påkostat med nya vitvaror, bland annat ett side-by-side kyl/frys från Bosch, induktions häll samt inbyggnadsugn från Siemens. Bra förvaring i de rymliga sovrummen i form utav garderober. Den delvis öppna ytan mellan matplats/vardagsrum och kök bidrar till härliga sociala ytor med gott om plats att bjuda in familj och vänner. Samtidigt gör gavelläget att ljuset flödar in i bostaden. Här finns även en uthyrningsdel med egen ingång, perfekt för dig som hyra ut denna del och bo billigare

-Kommande bostad, vänligen kontakta mäklaren för mer info!

-Två ingångar, rymlig uthyrningsdel
-Två badrum, varav den ena med goda tvättmöjligheter
-Fönster i flera väderstreck, vy över trädtoppar
-Gavelläge
-Solig balkong
-Promenadavstånd till Mall of Scandinavia samt Solna centrum
-Fina promenadstråk vid Råstasjön och Hagaparken
-Närhet till pendeltåg, T-bana, bussar och tvärbanan
-Smidigt att ta sig till motorvägen för den som bilpendlar

Nu kan jag stolt presentera denna trivsamma och väldisponerade bostad i gavelläge. Här bor man bekvämt och praktiskt på alla sätt och uppfyller de flesta önskemål man kan tänka sig vid köp av bostad, allt från hiss i huset till tvättmaskin i badrum. Köket är påkostat med nya vitvaror, bland annat ett side-by-side kyl/frys från Bosch, induktions häll samt inbyggnadsugn från Siemens. Bra förvaring i de rymliga sovrummen i form utav garderober. Den delvis öppna ytan mellan matplats/vardagsrum och kök bidrar till härliga sociala ytor med gott om plats att bjuda in familj och vänner. Samtidigt gör gavelläget att ljuset flödar in i bostaden. Här finns även en uthyrningsdel med egen ingång, perfekt för dig som hyra ut denna del och bo billigare. Tillgång till både vinds- och källarförråd.

Denna typ av objekt är sällan ute på den öppna marknaden. Här får ni allt ni någonsin drömt om. Bostaden ger möjlighet till flexibla lösningar. Är ni en stor familj som behöver fler sovrum har ni idag fem möjliga rum.

Stabil och välskött förening med god ekonomi. Enligt årsredovisningen 2020 låg lånen per kvadratmeter på endast 3 003 kr. Det finns en tvättstuga att tillgå, denna är belägen i huset mittemot (Råsundavägen 66). På innergården råder god grannsämja, huskropparna omfamnar den mysiga innergården. Här finns sittplatser samt en gemensam grill för föreningens medlemmar. Bredband och Kabel-Tv med grundutbud ingår i månadsavgiften. Föreningen har 11 p-platser, det är idag kö till samtliga.

NÄROMRÅDET - Råsunda karaktäriseras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Runt knuten till bostaden ligger en närbutik som håller öppet till kl. 22 på kvällen. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark. Knappa fem minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för ett flertal evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett generöst utbud butiker och service, bland annat bibliotek, knappt femton minuters promenad från bostaden.

KOMMUNIKATIONER - Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger ca 2 minuters promenad från porten till stationshuset. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station. Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden, med nedgång endast ca 30 meter från porten. Dessutom stannar buss 515 nästan precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

NATUR OCH FRITID - I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. I närheten av bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

I botten på grannhuset (inom samma förening) ligger trevliga Café Kärven, och det finns ytterligare fik och restauranger utspridda utefter Råsundavägen med omnejd.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 108 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
5 873 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här