Terapivägen 12D

Till salu Flemingsberg Huddinge kommun

Välkomna till denna 4 rummare på Terapivägen 12D!

Välplanerad 4:a som ligger på 6:e våningen med allt du kan tänka dig. Lägenheten kan även göras om så att man har en uthyrningsdel i lägenheten.
Parkettgolv i hela lägenheten. Bostaden är genomgående ljus och den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Lägenheten erbjuder tre rejäla sovrum med stora fönsterpartier i samtliga sovrum. Badrum med kaklade väggar, badkar och tvättpelare. Det erbjuds även en WC i lägenheten. Stort och rymligt vardagsrum där man har gott om plats för stora soffgrupper och tillhörande möbler

Välkomna till denna 4 rummare på Terapivägen 12D!

Välplanerad 4:a som ligger på 6:e våningen med allt du kan tänka dig. Lägenheten kan även göras om så att man har en uthyrningsdel i lägenheten.
Parkettgolv i hela lägenheten. Bostaden är genomgående ljus och den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Lägenheten erbjuder tre rejäla sovrum med stora fönsterpartier i samtliga sovrum. Badrum med kaklade väggar, badkar och tvättpelare. Det erbjuds även en WC i lägenheten. Stort och rymligt vardagsrum där man har gott om plats för stora soffgrupper och tillhörande möbler. Nyrenoverat kök med högstandard på materialval och maskinellutrustning. I anslutning till köket ligger balkongen som är inglasad. Här är det bara att flytta in!

Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 103 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
9 826 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning-HSB Brf Kullen i Huddinge-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här