Ljusstöparbacken 11C, 2tr

Gröndal / Stockholm kommun
3 300 000 kr
  • 2 Rum
  • 57.5 kvm

Väldisponerad tvåa med trevlig balkong & stilfull interiör!

Letar du efter en trivsam och väldisponerad tvåa (möjlig mini-trea!) med lättmöblerade ytor, ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck samt en härlig balkong? Då Har du hittat rätt!

Här bor du med en otrolig närhet till Mälaren, trekanten och områdets grönskande natur i en av Gröndals största föreningar. Bostaden erbjuder en generös hall med vita stilrena garderober med charmiga funkisbeslag. Här finns även plats för avhängning samt gott om utrymme för valfri typ av förvaring. Vardagsrummet bjuder på ett härligt fönsterparti som skapar ett rikligt ljusflöde som flödar i lägenheten samt öppna sociala ytor med plats för både soffgrupp och större matbord. Ifrån vardagsrummet nås även den möblerbara balkongen där du kan avnjuta många trevliga stunder. Vidare finns ett fullutrustat kök med ljusa stilfulla materialval och plats för ett mindre matbord samt ett väl tilltaget sovrum som ger plats åt dubbelsäng och övrig önskad möblering. Hela bostaden håller en bra standard med vitmålade väggar, parkettgolv och ett smakfullt renoverat badrum med både badkar och TM.
Det går även med enkla medel att göra om lägenheten till en 3rok genom att sätta upp en vägg och dela av vardagsrummet. (Se förslag på planlösningen)

Brf Sannadalsplatån är en stabil förening med 330 st lägenheter i byggnader belägna på Ljusstöparbacken 1, Grenljusbacken 24-26, Ljusstöparbacken 5-11 samt Ljusstöparbacken 18-30 som ritades av arkitekterna Bertil Karlén & Ralph Wikner. Föreningen äger marken och har en extremt låg belåning om ca 2578kr/kvm enl senaste årsredovisningen. I föreningen finns ett flertal lokaler som genom uthyrning inbringar ca 750 000kr/år. Några av dessa står även i begrepp att ombildas till bostäder vilket gynnar föreningens ekonomi ytterligare. Alla medlemmar erbjuds tillgång till bl.a. en populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter, förmånligt gruppavtal för fiber och kabel-tv samt en mycket trivsam och populär gård med lekplats med tillhörande fotbollsplan och sittgrupper.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen (som man även går till på ett par minuter) finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57.5 kvm

Avgift:

3 202 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (57 391 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter