Follingbogatan 14

Follingbogatan 14

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
2 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 57.5 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk 2:a belägen högt upp med utsikt över grönskande Klockhusparken!

Missa inte denna fantastiska 2:a på eftertraktade Follingbogatan 14! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och hög materialstandard. Genomgående smart planlösning med lättmöblerade ytor. Fönsterna vetter i rakt västläge och erbjuder en härlig utsikt över grönskande Klockhusparken.

Öppen hall med flera garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum med fransk balkong. Stort vardagsrum som rymmer all de sociala möblerna man kan önska. Praktiskt och estetiskt tilltalande kök i ljus utformning med gott med förvarings- och arbetsytor. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Här ryms enkelt ett större matbord.

Oslagbart läge på tredje våningen utan insyn men med direkt närhet till parken, i samma port där entrén och stora hissen till både garage, förråd, relax, och tvättstuga finns. Stort förråd finns att tillgå. I parken finns även ett antal kolonilotter för den med gröna fingrar.

Fastigheten förvärvades av Riksbyggen som bevarade den vackra byggnaden och uppförde 89 unika och mycket påkostade lägenheter. Föreningen har satsat på ett unikt boende som särskiljer sig från andra bostäder i området.

Beckomberga är ett område som består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter, radhus och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man bevarat grönska för att skapa ett barnvänligt och vackert bostadsområde. Två välsorterade mataffärer på gångavstånd och gym i grannhuset. På gångavstånd finns även Bistro Bromma och ett flertal populära skolor och förskolor.

Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min.

Varmt välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57.5 kvm

Avgift:

3 047 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:30-13:15Måndag 21/6 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(50 348 kr/kvm) 2 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Follingbogatan 14 Bromma Beckomberga

HitCounter