Tackjärnsvägen 13

Tackjärnsvägen 13

Bromma Johannesfred / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm
Anmäl intresse

Ett hem att trivas i!

En trivsam tvåa med ett högt läge på tredje våningen (2 tr) och en inglasad balkong med härlig utsikt och sol från lunch till kväll. Ett bekvämt boende med hiss i huset och ett extern förråd en trappa ner! Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck och härifrån nås balkongen och den fina vyn mot vattnet och grönskan. Det trevliga köket erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor. Matplats invid fönstret för 4-6 personer. Sovrummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng och det finns flera garderober som ger utmärkt förvaring. Badrummet är rymligt med badkar, handdukstork och egen tvättmaskin. I hallen finns en garderob och plats för ytterligare förvaringsmöbler.

Mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning. I månadsavgiften ingår både kabel-TV och bredband. Det finns möjlighet att hyra en fest-/samlingslokal med kök för olika tillställningar samt bastu. Via samfälligheten på Tackjärnsvägen finns 136 parkeringsplatser, 4 av dessa är betalplatser för besökande. Det finns tillgång till tvättstuga och cykel-/barnvagnsrum i huset.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 5 minuter längs strandpromenaden. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city och här ligger också Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Till Sundbyberg tar det ca 7 minuter och därifrån går pendeltåg och blåa linjens tunnelbana. Från Johannesfred kan ni givetvis ta er vidare med buss och det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Närmsta mataffär är Citygross som ligger ca två minuter bort med bil. Där finns också ÖoB, Bauhaus m.fl. För den shoppingsugne ligger Bromma Blocks i närområdet som erbjuder många butiker. För den golfintresserade finns GolfStar Bromma med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang och man kan även med ca 15 minuters bilkörning komma ut på Ekerö för fina golfbanor och naturområden.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

2 712 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 13:40-13:55Söndag 20/6 Kl. 13:55-14:10Söndag 20/6 Kl. 14:10-14:25Måndag 21/6 Kl. 17:15-17:45

Pris:

(50 763 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tackjärnsvägen 13 Bromma Johannesfred

HitCounter