Björnsonsgatan 142

Björnsonsgatan 142

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 290 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Mycket ljus och fin hörntvåa. Stor solig balkong mot gården. Bör ses!

Mitt emellan tunnelbanan och skogen ligger denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet med fritt och attraktivt läge. Renoverat och fullutrustat kök, helkaklat badrum som även det renoverades i samband med stambytet 2008, gott om inbyggd förvaring, ett rymligt sovrum samt ett härligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och väl tilltagna fönsterpartier. Här finns även utgången till den stora södervända balkongen med sol hela dagarna och fin utsikt över den grönskande innergården. Mycket populär förening med alla stora renoveringar gjorda, låga avgifter och god ekonomi. Ett perfekt boende där det bara är att flytta in och trivas. Hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 000 kr

Visning:

Tisdag 15/6 Kl. 17:45-18:15

Pris:

(40 175 kr/kvm) 2 290 000 kr

Aktuellt bud:

2 500 000 kr (43 860 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Björnsonsgatan 142 Bromma Blackeberg

HitCounter