Broderivägen 5

Broderivägen 5

Bromma Åkeshov / Stockholm kommun
1 795 000 kr
  • 2 Rum
  • 35 kvm
Anmäl intresse

Nu har jag fått förtroendet att hjälpa Brf Knypplerskan 4 att upplåta en av sina hyresrätter till bostadsrätt! Underbart gavelläge på andra våningen av tre och med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Generös takhöjd och flera vackert bevarade detaljer såsom innerdörrar, garderober och köksinredning. Potentialen är enorm och här kan man verkligen skapa sig sitt drömboende! Det gamla "matrummet" är perfekt att använda som sovrum, fönstret vetter mot en fin björk och blir helt insynsskyddat. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2011.

Föreningen är stabil och har mycket god ekonomi, de har kunnat sänka avgifterna flera gånger de senaste åren pga. att de gjort om flera av sina lokaler till bostäder som sedan sålts. Medlemmarna har dessutom fått avgiftsfria månader vid olika tidpunkter. Det finns fortfarande kvar hyresrätter som säljs varefter de blir lediga, vilket inbringar pengar till föreningens kassa. Fönstren byttes 2018. Tvättstugan ligger på baksidan av huset på Broderivägen 17-23. Den boende har tillgång till ett källarförråd.

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område med perfekt läge i Bromma. Endast en kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan alternativt Åkeshov som tar dig in till stan på ca 15 minuter. Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker, bageri etc. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna och direktbuss till Arlanda m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarskogens naturreservat och Judarsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation, det finns stigar från både löpning och promenader och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värd ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

35 kvm

Avgift:

1 700 kr

Pris:

(51 286 kr/kvm) 1 795 000 kr

Aktuellt bud:

2 180 000 kr (62 286 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Broderivägen 5 Bromma Åkeshov

HitCounter