Hannebergsgatan 28, 5tr

Högt gavelläge i huset alldeles intill Solna C med kommunikationer och service!

Såld Solna C/Fristaden Solna kommun

- Gavellägenhet
- Vån 5
- Fullt maskinellt utrustat kök
- Nyrenoverade ytskikt
- Stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- Otroligt nära kommunikationer och service
- Källarförråd
- Tvättstuga i huset
- Flexibelt tillträde

Välkomna till ett ytterst välplanerat boende med generöst ljusinsläpp. Köket är fullt maskinellt utrustat, här kommer kocken inom dig trivas. Invid köket finns det även utrymme för matplats för flera personer där goda middagar kan avnjutas. Vardagsrummet skänker rikligt med ljus från de stora fönsterpartierna och det finns plats för både soffa och tv med mediemöbel samt annan önskvärd inredning. Från vardagsrummet ligger den avskilda sovalkoven med utgång till den stora balkongen. Den rymmer en stor soffgrupp med plats för umgänge. I badrummet med dusch finns både handdukstork, tvättmaskin och torktumlare installerat.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring.

Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis&Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Slutpris 2 490 000 kr
Pris / kvm 73 235 kr
Boarea 34 kvm
Antal rum 1,5 rum
Avgift 2 618 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Michaela Gustafsson

08-470 33 50 michaela.gustafsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här