Storgatan 52, vån 8

Yteffektiv 2:a i högt läge med närhet till kommunikationer!

Såld Solna Huvudsta Solna kommun

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a högt upp i huset belägen i väldigt attraktivt område. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Lägenheten är i fint skick, så här är det bara att flytta in.
Disponeras med ett rymligt och stilrent badrum. Vardagsrummet är vältilltaget och väldigt enkelt att inreda. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen som även är i söderläge! På balkongen har man utsikt över gården och sol nästintill hela dagen.
Köket är i gott skick och präglas av bra arbetsytor och gott om förvaring och är även rymligt och rymmer plats för matbord för större sällskap. Här är det en fröjd att äta sin måltid till en grönskande utsikt över härliga och populära Huvudstafältet!
Ett ordentligt sovrum med plats för stora garderober.

I anslutning till hallen har man ett stort utrymme som man enkelt kan göra om till förvaringsutrymmen. Utrymmet i hallen går även att inreda som arbetsrum/barnrum om så önskas. Till bostaden finns ett tillhörande vindsförråd. Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening.

På Storgatan 52 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast ca 100 m avstånd nås t-banan. Inom 1 min når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 9 min till t-centralen och 5 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg. Från bostaden är det 10-15 minuters promenadavstånd till Solna centrum. Lite längre bort finner du även Mall of Scandinavia.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen till din nya bostad!

Slutpris 3 300 000 kr
Pris / kvm 54 908 kr
Boarea 60,1 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 949 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här