Oxenstiernas Allé 33, HÖGST UPP!

Oxenstiernas Allé 33, HÖGST UPP!

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 77.4 kvm
Anmäl intresse

Högst upp med terrass i soligt Västerläge! - Himlen som granne!

*Fantastisk terrass om ca 17 kvm i västerläge
*Högst upp i huset
*Sol från tidig eftermiddag till solnedgång
*Himlen i blickfånget
*Tillåtet att grilla med gasol/el (gasolgrill + fläkt ingår)
*Optimal planlösning
*Ljusinsläpp från två väderstreck
*Hög standard
*Påkostade markiser
*Juridisk person accepteras
*Garage i huset
*Stabil förening
*Beslut om solpaneler på taket

Äntligen till salu på högt läge i populära Ursvik har vi nöjet att presentera er denna fantastiska bostad!
Väldisponerad trea med två rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök, stilrent badrum samt takterrass i fritt sydvästläge med gott om sol alla dygnets timmar!
Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Här bor ni högt upp med hiss hela vägen ner till garaget och källarförråden.

På central adress i växande Ursvik hittar ni ert nästa hem, nära såväl puls som grönska i form av både löp och fina skidspår. Gym, närbutik samt restaurang och frisör finns i området samt ett flertal förskolor och skolor. Här bor ni i den nya delen av det ständigt expansiva området Ursvik. Denna del av Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor och butiker. Här bor man med ena foten i skogen, med närliggande grönområden och naturreservat samt parklekar, och med andra foten på väg till storstaden.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. I närheten av bostaden finns restaurangen Krubb, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs och flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Seydo Aydogan - Mäklare Järfälla

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77.4 kvm

Avgift:

4 695 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:00-13:00Måndag 21/6 Kl. 18:00-18:45

Pris:

(38 695 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Oxenstiernas Allé 33, HÖGST UPP! Sundbyberg/Ursvik

HitCounter